Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki volt ez a lány? Békéscsabán...

Saten ‫҉ kérdése:

Ki volt ez a lány? Békéscsabán láttam ma reggel 7-kor.

Figyelt kérdés

Na szóval nagyban várom Benga barátomat de megakadt a szemem egy lányon. A gerendási buszról szállt le... amennyire rémlik:

Alacsony, egész világos szőke haja van ami duplán volt neki befonva, fekete szövetkabát... és Ő szállt le talán legelsőnek a buszról. Mivel nem túl sok ilyen nő volt a buszon remélem tudtok segíteni :D

2011. jan. 4. 15:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Értem nyugi :) nem vagyok én hülye, lehet, hogy őrült vagyok de akkor sem állítok csak úgy oda hozzá, hogy jó lenne ha lekhmkhmk. Azért ennyire tahó még én sem vagyok... talán :P
2011. jan. 4. 19:23
 22/23 haggyámán ***** válasza:

Dehogynem, mert folyamatosan csak a khm-et emlegeted.

Ember, ne csak erre kelljen neked egy lány. Esetleg valami hosszabb kapcsolat pár percnél?

2011. jan. 4. 19:27
 23/23 A kérdező kommentje:
Létezik olyan? :O nemár... :). Amúgy egyenlőre még én sem tudom. Beszélgetek vele azt majd meglátom, így első pillantásra meggyőző volt de ki tudja mit takar. Bár most, hogy így belegondolok előjön megint a kissé nihilista énem és rájövök, hogy annyira nem érdekel. Szóval ne akarj összezavarni :) tudom, hogy csak erre megy ki a játék
2011. jan. 4. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!