Mit kérjek szülinapomra? (13 éves lány vagyok)
Figyelt kérdés
13 éves leszek és nem tudom mit kérjek... Igazából mindenem megvan,a szüleim mindent megadnak (amit meg tudnak),és nem kérnék semmit,csak úgyis vesznek mindig valamit,vagy pénzt adnak,de most szeretnék ötleteket kapni,mert jmikor ruhát vesznek,általában nem az én stílusom... Néhány dolog rólam:szeretek gyöngyöt fűzni,hímezni,gobelinezni,rajzolni,szkubidúzni (térfonás),ékszereket csinálni,és a kézműves dolgokat szeretem.
Nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy normális válaszokat adjatok!
2013. okt. 29. 09:55
1/3 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, vegyed meg amit akarsz és adjad oda szüleidnek. Ők kifizetik, te meg biztosan olyasmit kapsz amit szeretni fogsz.
2/3 anonim válasza:
Ha még nincs ilyened akkor mondjuk kérhetnél egy könyvet, amiben különféle mintákat találsz a hobbidhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. okt. 29. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!