Miért félek a vezetéstől?
Figyelt kérdés
Soha nem volt balesetem, 2 évig vezettem és utána rám jött egy pánik. Egyszer jöttem be a városba és leizzadtam, szaporán vert a szívem elkezdett remegni a kezem. Azóta félek vezetni. Nemrég újra muszáj volt vezetnem(munka miatt) alig vártam, hogy vége legyen. Talán ez is közrejátszott, amiért ott hagytam az akkori melómat.2013. okt. 27. 20:44
1/6 anonim válasza:
Ez pánikbetegség lehet. Sajnos nekem is ez van, de nekem más helyzetekben is előfordult régebben. Neked nem volt más élethelyzetben hasonló érzésed, vagy csak vezetés közben?
2/6 A kérdező kommentje:
Volt már hasonló "pánikom", de az spontán, mert felidegesítettek. Sajnos a munka miatt most is kellene vezetnem, és már előre hergelem magam, ha rágondolok már izzad a tenyerem, baromi rossz érzés. Halogatom és vitázok, és kifogásokat keresek, szóval mindent megteszek, csak ne kelljen a volán mögé ülnöm. De a mai világban szinte lehetetlen ezt kivitelezni.
2013. okt. 27. 21:04
3/6 anonim válasza:
Szerintem, ha nem múlik el vagy súlyosbodik, akkor mindenképp menj el orvoshoz. Most én is gyógyszert szedek rá és azóta nem jött rám hasonló érzés. Mondjuk nekem az is volt a bajom, hogy alkoholt ittam és az súlyosbította a dolgot.Mióta nem iszom egyáltalán és szedem amit felírt az orvos jól vagyok. Te szoktál inni alkoholt?
4/6 A kérdező kommentje:
Szoktam, de ritkán, nem szeretem, ha szédülök :) Hmmm én gyógyszert biztos nem szednék, inkább megfejtem mitől van, és megpróbálom legyőzni, neked is ezt ajánlom!
2013. okt. 27. 21:26
5/6 anonim válasza:
Ugye nekem az a bajom, hogy alapból ideges típus vagyok és az alkohollal oldottam a feszültségemet. Persze amikor nem tudtam, gondolok itt a vezetésre, munka közben, még feszültebb lettem és ez váltotta ki nálam a pánikot. Sajnos nekem muszáj volt gyógyszerhez folyamodnom, mert különben nem tudtam volna dolgozni sem. Egyébként én sem akartam gyógyszert szedni. De nem minden orvos ír fel egyből gyógyszert, van aki csak elbeszélget veled és megpróbálja kitalálni, hogy mitől lehet a pánik. Azt tanácsolom próbálj meg vezetés közben nem arra gondolni, hogy mindjárt rosszul leszek, mert annál rosszabb. Ha eltereled a figyelmed erről, máris jobb lesz. Remélem tudtam segíteni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm! :)
2013. okt. 27. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!