Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 éves lányok szerint gáz...

15 éves lányok szerint gáz hogy ha 15 éves létemre MLP-t nézek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Én hallottam olyan,hogy ilyen 30 éves férfiak is azt nézik.Egyébként inkább ne mond a csajnak, mert hát lesz egy véleménye.

15/L

2013. okt. 26. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
mi a fene az az MLP?
2013. okt. 27. 00:03
 3/6 A kérdező kommentje:
My Little Pony , de én nem nézem , csak egy részt megnéztem (1/1) , viszont az nagyon retardált hülyeség volt ! XD
2013. okt. 27. 09:32
 4/6 Sorler ***** válasza:
100%

Főnök, itt valami nem igazán stimmel...

[link]

2013. okt. 27. 10:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocs , tegnap este kicsit fáradt voltam már! Amúgy csak egy részt néztem meg amin szarrá nevettem magamat , hogy milyen gyerekes.
2013. okt. 27. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem, te vagy az, akivel tegnap beszéltünk, ha minden igaz, a filmet láttad, amit a bronyk (a rajongók) nagyrésze meg sem nézett, vagy aki megnézte, annak többsége utálja, szóval valószínűleg a legrosszabbat fogtad ki, a sorozatot ajánlom és angolul, ha megy, akár felirat nélkül is, úgy az igazi :T
2013. okt. 27. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!