Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nő létemre szeretem az elektro...

Nő létemre szeretem az elektronikát, és egy férfi ismerős (nem a párom) szerint ez szégyellni való. Szerinted?

Figyelt kérdés
Jelzem: a párom nagyon büszke rám, hogy nő létemre ismerem, és szeretem ezen dolgokat. A vélemény egy ismerős által hangzott el, miszerint az nem nő, aki esetleg meg tud csinálni pl egy Tesla tekercset.
2012. febr. 15. 13:53
 1/7 anonim válasza:
Szerintem ezen semmi, szégyellni való nincs!!! Inkább legyél magadra büszke hogy te egy azon fajta nő vagy aki aki szereti az elektronikát. Mert tudtommal nagyon kevés nő van aki szeretné az ilyen dolgokat.
2012. febr. 15. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:

A Tesla tekercs az a csokis-lekváros?

Komolyra fordítva: ettől önmagában nem lesz nem-nőies egy nő. Nem szégyen.

2012. febr. 15. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Csak annyira furcsállom, hogy amiatt néz le, mert nő vagyok :( érdekel az elektronika, hiszen édesapám villanyszerelő, én ebben nőttem fel :) Sosem a plázába rohangáltam, inkább bütyköltem magamnak egy két dolgot :)
2012. febr. 15. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább az a szánalomra méltó aki lenéz emiatt. Ne foglalkozz vele.
2012. febr. 15. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Miert szamit az, hogy mas mit mond? Az szamit, hogy magadrol mit gondolsz, hogy azok akik szeretnek (csalad, parod) mit mondanak es nem az, amit haverok, idegenek mondanak.

En pedig no letemre szeretem az autokat. Sot, egyszer szoknyaban csereltem termosztatot a kocsiban, a vicc kedveert tusarkut is akartam felvenni, csak hideg volt:)

Szerintem legyel ra buszke. Aki lenez emiatt az igazabol irigykedik de ezt nem meri bevallani es inkabb azt mondja, hogy ciki, meg nem noies, kozben a kezet/labat odaadna egy olyan noert mint te!

2012. febr. 15. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor az a férfi ismerős nem tudja, hogy milyen jó dolog az elektronika.

Amúgy hány éves vagy?

2012. febr. 16. 13:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: 26 éves vagyok :)
2012. febr. 17. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!