Nagyon gáz ha 16 éves fiú létemre bőgtem a "A csodaszer" (The cure, irány a missisipy) címü filmen? A végén borzalmasan? A haverjaim szerint egy ratyi vagyok emiatt.
Bár nem ismerem a filmet, így érdemben a film részéhez nem tudok hozzászólni. Az, hogy meg tud érinteni egy film lelkileg szerintem egyáltalán nem gáz, valószínűleg érzékenyebb vagy az átlagnál. Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, max ha kellemetlenül érzed magad emiatt egyedül nézz vagy majd barátnővel ilyen filmeket.
A haverjaid meg csak játszák az agyukat mert a médiából ez jön folyamatosan, hogy a férfi csak akkor férfi, ha kemény mint a szikla és hülyére ver mindenkit. A nő meg csak akkor nő ha magassarkúban szétsminkelve tipeg. Ezt közvetíti a tv a fiatalok felé és pont ezért ha valaki egy kicsit kilóg azt szétszivatják.
Az emberek rossz indulatúak nagyon sokszor próbálják a "gyengébbet" bántani, tök mind1 hogy ezt most érzelmileg, testileg, vagy bármilyen egyéb módon teszik.
Ezt csak úgy tudod kivédeni, hogyha ilyen barátaid vannak akkor előttük ne mutasd ezt az oldalad. Amúgy meg ha biszexuális hajlamod van és a haverjaid tudják ezt és ennek ellenére még le is "ratyiznak" az meg eleve bunkóság.
A másik megoldás, hogy hasonló gondolkodású emberekkel építesz ki barátságot, akikben van empátia, és nem azt nézik, mivel bánthatnak meg. Normális barátiköröben segíteni szokták egymást az emberek. Mondjuk ez kor kérdése is ebben a korban még lehet nincsenek tisztában azzal, hogy egy-egy megnyilvánulással milyen lelki terhet raknak a másikra, főleg ha nem is érzékenyebb típusok!
Amúgy meg minden csoda 3 napig tart, pár hét alatt tuti el is felejtődik ez a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!