Xenil kérdése:
Mivel erősíthetem a derekamat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most fogytam nem rég 16 kg-ot, és észreveszem magamon, hogy több mindenre vagyok képes, több fekvőt is tudok megcsinálni, csak egy a bajom, a fekvőzésnél rendszeresen fáj a derekam, régebben nem fájt tőle, lehet hogy azért mert sajnos fogytam izomból is. Tudnátok ajánlani, olyan gyakorlatokat, amivel tudnám erősíteni a derekamat.
2013. okt. 10. 18:46
1/3 anonim válasza:
törzshajlítás, törzsdöntés előre-hátra, oldalra, törzskörzés. Meg a szex, az is átmozgatja ha jól csinálod.
2/3 schocko válasza:
Vigyél fel létrán 70 kilós búzás zsákokat a padlásra, mint ahogyan régebben tették az emberek...
3/3 A kérdező kommentje:
Az első válasz adónak köszönöm, a másiknak is csak kicsit másabb a megközelítése :D
2013. okt. 12. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!