Mit csinálnál, ha tudnád előre, hogy 1 hét múlva nem leszel (meghalsz)?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy mondjuk meghalok vasárnap, és tudom előre, így megteszek olyan dolgokat, amiket így nem mernék....2009. nov. 3. 22:57
23/38 anonim válasza:
Nem,dehogy:D:D:D:D.
Egyszerűen csak túl bonyolult ez a szitu.És igy a "legjobb"
24/38 anonim válasza:
Szerintem nem, de Te tudod. :D Én is így állok most egy lánnyal, azt mondja, utál, különben pedig szeret, tudom. Idősebb vagyok nála jópár évvel, és most ezért csinálja ezt...
25/38 anonim válasza:
Akkor tegyél meg mindent érte.
Ne akard átérezni,hogy milyen pocsék dolog.:(
26/38 anonim válasza:
Am. meg ha elmondanám a "kis" történetet..te is inkább azt mondanád,hogy hagyjam:)
27/38 anonim válasza:
Tennék, de az utóbbi alkalommal olyan durván elküldött a 'csába, hogy már nem bírtam.. Most egy ideje nem jelentkeztem, majd pár nap múlva megkeresem, de legszívesebben most tenném. De attól tartok, megint rákezd... :S
28/38 anonim válasza:
Elküldenéd az msn címed?Uncsi itt irogatni.
29/38 anonim válasza:
Írj privát üzenetet, vagyis írd meg az MSNcímed, és felveszlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!