Mit csinalnal ha tudnad, hogy ez lenne a legutolso napod es tudnad, hogy holnapra meghalsz?
Hát, én bizony egy csomó olyan dolgot művelnék, amiket a való életben ( így, hogy nem tudom, mennyi idő van még hátra)ELVből nem teszek meg ( de ettől még szívesen kipróbálnám ).
Pl:
Kirabolnék egy bankot, a pénzt elkölteném kajára meg cigire és csupa olyan dologra, amiket álmomban - esetleg - meg tudok venni.
Ha üldöznének a zsaruk, akkor meg lopnék egy kocsit és azzal menekülnék előlük.
Mielőtt pont elkapnának, fognám, és főbe lőném magamat.
Ez esetben nem várnám meg a 3 napot, hogyha nem tudok tivornyázni nyugodtan + inkább nem tölteném az utolsó kettőt sem fogdában, sem a vallató szobában.
De biztos, hogy ezt tenném!
:D
:P
28 / nő.
hm..először is bemennék egy jó kis ruhaboltba, felvenném azt, ami tetszik és elfutnék.
aztán..ellopnék egy mustangot, és a barátom háza előtt dudálnék kettőt, megvárnám, míg bepattan, elmennék pár körre..aztán bemennénk egy étterembe, jól bezabálnánk és elszelelnénk. : D.
estefelé kitenném a házuk előtt, utána pedig keresnék egy embert, aki meg tudja csinálni úgy a kocsit, hogy később ne lehessen tudni róla, hogy lopott.otthagynám nála és indulnék a következő állomásra.
egy bankba/postafiókba/benzinkútra mennék, kirabolnám, elmenekülnék, a pénzt pedig odaadnám egy állatmenhelynek vagy egy megbízható hajléktalanszállónak.
a nap végén visszamennék a kocsiért, és letenném a barátomék háza előtt..becsengetnék, megkérdezném, hogy ott aludhatok-e (a válasz egyértelmű : D), és lefekvés előtt írnék egy levelet neki, amit a fiókjába/asztalára tennék, és arról szólna, hogy szeretem és az autó az övé, ne is akarja tudni, hogy honnan van, legyen elég annyi, hogy neki nem lesz gondja belőle. : DD.
kicsit elragadtattam magam. : D.
Örülnék.
Bocsánatot kérnék mindenkitől, aztán egy könyv és pár CD társaságában elvonulnék a szobám magányába, és várnám a halált.
Húúúh. De nagyon jó lenne, én nagyon örülnék neki. Eszméletlenül vágyom a halálra! =/
Mit csinálnák? Örömtáncot lejtenék! Bezárkoznák a szobámba és feküdnék, gondolkodnék hogy miért kellett megszületnem... nem búcsúznák el senkitől, mivel engem úgyis utál mindenki, senkinek sem hiányoznák.. ja és ácsolnám a keresztfámat
PONTOZZATOK ÁM LE!!!!
0%-ra!
Köszi puszi!
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!