Mit csinalnal ha tudnad, hogy ez lenne a legutolso napod es tudnad, hogy holnapra meghalsz?
ma 16:55
Lehet, hogy igazad van, de nem merek elmenni.
Egyedül szinte nem tudok csinálni semmit :@
Szóval szép az élet.. :@
Ám minek, hogy bezárjanak egy lyukba?
Ha én tudnám, hogy betegségben halok meg, amivel együtt járna a ( testi ) fájdalom is, akkor én, hogy ezeket ne érezzem, kipróbálnék egy - két kábítószert.
Részint a fájdalmak elviselése miatt, részben pedig azért, mert tudom, hogy amíg ép és egészséges vagyok, az életben ki nem próbálnám!
"16:51 en nem pontozlak le de nem is ertek 1et veled abban,hogy mindenki utal mert biztos van valaki aki szeret."
Én vagyok megint. Lehet, hogy van valaki aki szeret, de én így érzem - sajnos :(
Megint én vagyok (előző)
És szted mit csináljak, ha ma megyek ECDL-ből vizsgázni (prezentáció) és már most tökre be vagyok szarva?!
Szabályosan félek:S:S
Már most rosszul érzem magam, egy csomóba van a gyomrom.:( Hányingerem van, meg sírhatnékom:@
Éhes vagyok, de nem tudok enni, mert úgyis kihányom:@:S
Ennyit a szép életről.. (mármint az enyémről)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!