Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinalnal ha tudnad, hogy...

Mit csinalnal ha tudnad, hogy ez lenne a legutolso napod es tudnad, hogy holnapra meghalsz?

Figyelt kérdés
tudom hogy fura kerdes de erdekel.En mindenkeppen kielveznem azt az uccso napot mert nem szeretnek szomoruan meghalni.Buliznek szorakoznek es kiprobalnek mindent amit eddig nem mertem,es bocsanatot kernek mindenkitol ha artottam neki.
2009. ápr. 6. 13:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de egy ECDL vizsga bukta még nem a világ vége.

Szó szerint...

2009. ápr. 7. 07:50
 22/28 anonim ***** válasza:
66%

Megint én :D

Tudom, hogy nem a világ vége..

De most mit csináljak vele, ha ennyire bestresszelek tőle?:'(

2009. ápr. 7. 08:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen negatívan hozzáállni. Mért ne sikerülne az ECDL vizsgád? Nyelvatnból is átmentél pedig rossz olvasni, hogy mennyire nem tudsz ragozni, gyakorolhatnád egy kicsit ezt a -nák, -nék dolgot :P
2009. ápr. 7. 13:38
 24/28 A kérdező kommentje:
Tul negativan allsz a dolgokhoz kicsit lazulj!ha gondolod kuldok neked valamit privatba amitol lehet,hogy valtozni fog a velemenyed.nem 100% de ha akarod akkor atkuldom szerintem kedves aranyos dolog:P
2009. ápr. 7. 14:27
 25/28 anonim ***** válasza:

08:33 - nak:

Tőlem kaptál egy bátorító kezecskét.

:D

2009. ápr. 7. 20:07
 26/28 anonim ***** válasza:
Küldheted az a valamit, ha akarod! :)
2009. ápr. 9. 20:06
 27/28 A kérdező kommentje:
nem tudom,nem akarja elkuldeni,lehet,hogy csak szoveget lehet kuldeni sajana,ne hari
2009. ápr. 10. 18:35
 28/28 anonim ***** válasza:

részegre innám magamat...brr...pedig utálom az alkoholt ,akkor mondom másképpen addig innák míg hánynák/mentők el nem visznek

14/l

2010. júl. 6. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!