Mit csinálnál, ha tudnád előre, hogy 1 hét múlva nem leszel (meghalsz)?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy mondjuk meghalok vasárnap, és tudom előre, így megteszek olyan dolgokat, amiket így nem mernék....2009. nov. 3. 22:57
11/38 A kérdező kommentje:
Mert nem lehet.idiótának nézne. bonyolult helyzetben vagyok.xD
2009. nov. 3. 23:13
12/38 anonim válasza:
Mert nem lehet.
Sosem lesz belőle semmi.Csak akkor jobban érezném magam.
14/38 anonim válasza:
Szerintem nem ér meg.:(
Nagyon fájt,hogy túltegyem magam rajta(már amennyire sikerült),és nem akarok visszaesni.
15/38 anonim válasza:
Miért? Mert sokkal idősebb a fickó?
16/38 A kérdező kommentje:
mondjam meg pl a tanáromnak,hogy nagyon szeretem és ha elmegyek suliból nem látom,és belehalok? :S :D
2009. nov. 3. 23:35
18/38 anonim válasza:
Ha sokkal idősebb a f*szi, de Ő is szeret, akkor lehet próbálgatni a dolgot. :D Max. nem tudja meg senki, vagy ha megtudja, és szeretitek egymást, nem lehet gond belőle, ha mások is látják. :)
19/38 anonim válasza:
Aranyos vagy tényleg,hogy segíteni akarsz.
De feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!