Rettegek az iskolátòl! Össze szorul a gyomrom ha csak rá gondolok. Bővebben lent! Tippek?
Most fogom kezdeni a középiskola utolsò èvét. És mégis, szinte csak egy barátom van.
A történet ùgy kezdődött,hogy a szüleim pár hónapos koromban elváltak.Édesanyámnak hamar lett ùj partnere,egy francia üzletember.Nem sok kellett anyukamnak,hogy összecsomagoljon,fogjon engem,és Párizsba költözzön. 11éves koromig éltem kint,majd ők is elváltak.Mindkét nyelven folyékonyan beszélek,de a magyart a mai napig olyan "franciásan"ejtem. Nem szàndékosan.
A középiskolát ezzel együtt ha minden jòl megy három iskolában végzem el. Az első naptól kezdve eddig minden iskolában a bemutatkozásom után mindenki lesajnált,lenézett,vagy nem tudom. Pedig barátkozni is próbáltam mindig,de minden tanítási napot egyedül töltöttem. Majd jöttek a szivatások,mindenki francia cselédlánynak hívott,mert hasonlítok valami általuk látott film főszereplőjére. Egyetlen egy barátnőm van,a második iskolàmban osztàlytársam volt,majd miattam megutálták őt is. De ő nem váltott iskolát. Folytathatnám mèg a történeteket de nem untatok tovább. A kérdésem,hogy vajon én tehetek valamit hogy elfogadjanak,vagy ilyen esetben mi a teendő?Ötletek?Iszonyatosan félek. Előre is kőszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!