Titeket nem idegesit ez a sok "szép vagyok"? :@
Figyelt kérdés
engem állatira idegesít, kit érdekelnek, és beírja h nincs önbizalma, azért tette fel a képet.... hét ezt birom, akinek nincs önbizalma nincs mersze feltenni ilyen helyre képet, mert attól fél, hogy kicikizik!! ez akkora szivatás, pár nagyképű csaj felteszi a képüket, hogy élvezzék a talpnyalást és amikor rosszat mondanak rájuk még nekik áll feljebb... no comment....2009. okt. 30. 20:10
1/7 anonim válasza:
Dehogynem:D De ha már ennyire tudni akarja, hogy szép-e hát akkor tegye fel a képét. Ha csúnya, akkor azt a többség úgyis megmondja XP
2/7 anonim válasza:
Már válaszoltál is a kérdésedre: "No comment"
De amúgy engem is nagyon idegesít!
F/18
3/7 A kérdező kommentje:
háth ja.... egy valaki elkezdte és most járványként terjed.. lehet h veszélyesebb mint a H1N1? :O
2009. okt. 30. 20:16
4/7 anonim válasza:
Sőt biztos, hogy veszélyesebb. Nem csak cseppfertőzéssel terjed (stb).. XD
5/7 anonim válasza:
MEg végülis teljesen fölöslegesen írják ki a kérdést. Mindenkinek más tetszik.. Pl Miss Hungary sztem minden évben egy bűnronda csaj, mégis ő lesz MO. szépe. Ez van XD Nem vagyunk egyformák.
6/7 A kérdező kommentje:
na a miss hungaryk nekem sem tetszenek... de annyira igazad van, ízlések és pofonok :D de ez a vírus... még én is elkapom.... mert egy mondáson jár az eszem:
Régebben beképzelt voltam, de mostmár tökéletes vagyok! XP XPXDXDXP
2009. okt. 30. 20:25
7/7 anonim válasza:
Jaaj, szörnyű, meg amikor feltesz magáról egy képet ilyen közösségi oldalra, és írják mások, hogy "de szép vagy" meg hogy "nagyon jól nézel ki", erre aki felrakja: nem is, ugyanmár te sokkal szebb vagy stb. Nekem ez a legidegesítőbb.. Akor minek rakja fel? Feltesz magáról egy "jó" képet, aztán elvárja ezzel a hülye beszédével, hogy ott nyalizzanak.. Szörnyű.. Miss Hungaryról nem is beszélve.. x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!