Miért szar az élet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 10:06
12/29 anonim válasza:
bocs, de meglepődtem, h a SZAR szót átengedi a trágárságszűrő, muszáj volt kipróbálnom.:D
13/29 anonim válasza:
mert suliba kell járni és nem mindig csinálhatod azt amit te akarsz, szar mi?
14/29 elistvan válasza:
Lehet, hogy sz*r játék, de k*rva élethű a grafikája.
15/29 anonim válasza:
Az élet egy szar járék, a grafikája azért fasza...márha nincs szemüveged XD meg am gonolj arra hogy alacsony aq gépiény. Bárcsak a crysis is ilyen lenne...
16/29 anonim válasza:
Mert nem én vagyok Magyarország
miniszterelnöke
17/29 anonim válasza:
Az élet olyan mint egy motor, ha nem megy bekell rúgni
nekem is szar az élet :(
18/29 anonim válasza:
ha kb. több mint 3000 évvel ezelőtt, azok a magasról lesz@art lúzerek, nem hozták volna létre, a pénzt, a parancsolást, akkor most egy boldog szabad világban élnénk! Hát ezért! Követnünk kell a szabályokat, mert azok a magasról lesz@art lúzerek AZT AKARTÁK!! Most gondold el milyen boldogok lehetnénk, ha nem lennének törvények, nem lenne pénz, nem lenne se lopás, se gyilkosság.
20/29 anonim válasza:
Hány éves akinek "szar" az élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!