Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék feljelenteni...

Hogyan tudnék feljelenteni egy füvest?

Figyelt kérdés

Az ok: személyes bosszú, a többi nem érdekes.

A lényeg, hogy a bizonyos személy egy durva függő. És én alá akarok ásni. Nem érdekel a következmény, sem hogy ez mennyire nem morális. Akarom, hogy elkapják. Tudom, hogy a városban, ahol lakom, van egy lebuj, amit néhány srác "bérel". Úgy 8-10-en szoktak ott lógni, és mivel otthon nem mernek, ott füveznek keményen. És most fel akarom nyomni őket. Hogy tehetném? Bemenjek a rendőrségre, és mondjam, hogy tudom, hogy kik azok és hol és mikor szokták? Vagy mi? Egy ilyen törvényszegésért milyen büntetés jár? Segítsetek, kérlek!

2013. aug. 17. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
Persze, lehet gyűlölni a névtelen bejelentőt, ha te nem csináltál semmit, és csak ezzel rabolja az idődet. De ha tényleg törvénysértést jelent be, akkor mi a jó fenéért pattogsz?
2013. aug. 17. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Most nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy a kábítószer fogyasztást mennyire büntetni az éppen aktuális törvény, de az elmúlt években kb. semmi retorzió nem járt érte. Kapnak pár nap közmunkát, elveszik a cuccaikat, de valószínűleg ennyi - vagy még ennyi sem. Az, hogy fojtogatott és az arcodba akarta nyomni a cigit, jogilag sokkal durvább megítélés alá esne szerintem, de te tudod.

Mondjuk a hozzállást én is furcsállom, az indok ne személyes legyen, minden bűncselekmény ismerete esetében állampoégári kötelességed jelenteni azt, tehát éppen akkor vagy vétkes te is, ha nem jelentenéd.

2013. aug. 17. 23:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Az új törvény bünteti a fogyasztást.
2013. aug. 18. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!