Hogyan tudnék feljelenteni egy füvest?
Az ok: személyes bosszú, a többi nem érdekes.
A lényeg, hogy a bizonyos személy egy durva függő. És én alá akarok ásni. Nem érdekel a következmény, sem hogy ez mennyire nem morális. Akarom, hogy elkapják. Tudom, hogy a városban, ahol lakom, van egy lebuj, amit néhány srác "bérel". Úgy 8-10-en szoktak ott lógni, és mivel otthon nem mernek, ott füveznek keményen. És most fel akarom nyomni őket. Hogy tehetném? Bemenjek a rendőrségre, és mondjam, hogy tudom, hogy kik azok és hol és mikor szokták? Vagy mi? Egy ilyen törvényszegésért milyen büntetés jár? Segítsetek, kérlek!
Nem tudom mi az indokod... de ez a magyarok nagy baja. Neked miért lesz jobb ha neki rossz lesz?
Amíg nem okoz neked kárt addig ne nyomd fel kérlek nem lesz neked jobb.
Ha kárt okozott akkor ballagj be a kékekhez és mond el a sztorit. Lesznek kérdéseik bőven arra készülj fel!
Én minden névtelen feljelentőt gyűlölök!!!
Igazi magyar szokás. Bosszúból feljelenteni a szomszédot, a volt házastársat, rokont. vagy csak úgy! Rendőrségen, NAV -nál, Önkormányzatnál, meg Isten tudja még hol.
Névtelenül gyáva, és mocsok dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!