Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék feljelenteni...

Hogyan tudnék feljelenteni egy füvest?

Figyelt kérdés

Az ok: személyes bosszú, a többi nem érdekes.

A lényeg, hogy a bizonyos személy egy durva függő. És én alá akarok ásni. Nem érdekel a következmény, sem hogy ez mennyire nem morális. Akarom, hogy elkapják. Tudom, hogy a városban, ahol lakom, van egy lebuj, amit néhány srác "bérel". Úgy 8-10-en szoktak ott lógni, és mivel otthon nem mernek, ott füveznek keményen. És most fel akarom nyomni őket. Hogy tehetném? Bemenjek a rendőrségre, és mondjam, hogy tudom, hogy kik azok és hol és mikor szokták? Vagy mi? Egy ilyen törvényszegésért milyen büntetés jár? Segítsetek, kérlek!

2013. aug. 17. 22:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocs, nem a barkácsolás témába akartam írni, nemsokára újraírom...
2013. aug. 17. 22:15
 2/13 anonim válasza:

Nem tudom mi az indokod... de ez a magyarok nagy baja. Neked miért lesz jobb ha neki rossz lesz?

Amíg nem okoz neked kárt addig ne nyomd fel kérlek nem lesz neked jobb.

Ha kárt okozott akkor ballagj be a kékekhez és mond el a sztorit. Lesznek kérdéseik bőven arra készülj fel!

2013. aug. 17. 22:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Okozott. Az arcomba akarta nyomni a cigit és fojtogatott. Készen. Szemtanú is volt. Ez elég?
2013. aug. 17. 22:19
 4/13 intrepid ***** válasza:
Ha bemész a Pintérbérencekhez, egyáltalán nem biztos, hogy nem fogják megtudni, hogy ki jelentette fel őket. Akkor pedig utána ők akarnak majd bosszút állni. Sajnos volt már olyan, hogy kiszivárgott a Pintérségről a bejelentő neve a bűnözőkhöz.
2013. aug. 17. 22:28
 5/13 anonim válasza:
Én a helyedben egyszerűen névtelenül egy utcai telefonról felhívnám a rendőrséget, hogy tudomásom van arról, hogy itt és ekkor ezek az emberek drogozni fognak. Vagy csinálnék egy egyszer használatos gmail címet és arról elküldeném az infót a rendőrségnek.
2013. aug. 17. 22:29
 6/13 anonim válasza:
Azért gmail, mert az amerikai és soha az életben nem fogja lenyomozni senki, még a legmagasabb hatóságoknak sem adják ki gyilkosságok esetén, szóval egy füves bejelentésért biztosan anonim maradsz. :)
2013. aug. 17. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
0680555111. Telefontanú. Csak elmondod hogy ki, mikor és hol füvezik, onnantól rajtuk múlik. Névtelen, nem kell bemenni sehova.
2013. aug. 17. 22:52
 8/13 anonim ***** válasza:
2013. aug. 17. 22:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen...
2013. aug. 17. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:
46%

Én minden névtelen feljelentőt gyűlölök!!!

Igazi magyar szokás. Bosszúból feljelenteni a szomszédot, a volt házastársat, rokont. vagy csak úgy! Rendőrségen, NAV -nál, Önkormányzatnál, meg Isten tudja még hol.

Névtelenül gyáva, és mocsok dolog.

2013. aug. 17. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!