Átvertek útánvételel mert nem aszt küldték ami szeretem volna érdemes feljelenteni az eladot?
Vateráról rendelted a terméket?
E-mail-re, telefonra se reagál?
Én még kb 3 éve rendeltem egy Converse cipőt vateráról, elég kedvezően adták. Csak poz. visszaigazolásai voltak, ezért megbíztam benne, előreutaltam a pénzt, mint jópáran mások is. Majd 1ik napról a másikra eltűnt, nem lehetett sehol elérni. 7500 Ft volt 1 pár cipő. Az egyik megrendelő 5 pár cipőt rendelt, szóval neki jóval több kára volt mint nekem..összegyűjtötte a netről a megrendelők nevét, akiknek nem jött meg az áru. Majd feljelentést tett a rendőrségen Miskolcon.
Engem is behívtak egy rövid kihallgatásra, de persze nem lett meg a "tolvaj.." ezért senki nem kapta vissza a pénzét, és a cipőm se jött meg azóta....
Azóta nem rendelek többet internetről.
Ha vatera ezaz oldal, akkor keresd meg,hogy a profiljára még ki írt negatívat, vedd fel vele a kapcsolatot, és együtt tegyetek feljelentést, talán így jobban foglalkoznak az üggyel... mert több pénzről is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!