Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SZJG! Miért utáljátok Arnoldot?

SZJG! Miért utáljátok Arnoldot?

Figyelt kérdés
Miért nem értitek meg? Lehet,hogy önző,de Renin kívül nem volt senkije,soha!
2013. aug. 17. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Épp azért nem volt senkije mert önző. Csak Reni volt képes elviselni a határtalan flegmaságát, és beképzeltségét. Ez van.
2013. aug. 18. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Ó,mert a többbiek kicsit sem voltak önzők...
2013. aug. 19. 14:25
 3/8 anonim válasza:

Nem tudom, az összes részt olvastad-e, de kiderül. Az elején tényleg jófej - mert Reni annak látja. De... jajj, istenem, benne van a könyvben! Nem azt akarja, hogy Reni boldog legyen! Azt akarja, hogy így is, úgy is, mindenképp az övé legyen! Nem igazi barát... nem számít neki, Reni mit érez. Szerelmes Renibe és ki akarja sajátítani... Tudja, hogy Reni sosem fog rá úgy tekinteni, de tipikus "Ha az enyém nem lehet, másé se legyen!" "szindrómája" van... Nem mondom azt, hogy gyűlölni kell... De nem. Nem jófej. És igen, önző. És a többieknek Reni fontos, nézd meg Cortezt! (mikor már összejöttek) Igen, fontos neki, hogy együtt legyenek, de nem akarja bármiben is hátráltatni őt. Megmondani, hogy mit csináljon, vagy néma "nemmondomkideúgyistudod" nem helyesléssel elválasztani senkitől. Utálja Arnoldot, de nem. Egyszer sem mondta, hogy Reni ne beszéljen vele. És amikor a lány elküldte Arnoldot melegebb éghajlatra (a szalagavató próbáján) Cortez mégy csak egy győzedelmes mosolyt sem villantott.

Oké, annyira beleéltem magam, mintha minimum az orrom előtt zajlottak volna az események, de ez a véleményem, na! :)

2013. aug. 19. 18:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Na,és Reni? Látszik,hogy ő is mennyire érti meg Arnoldot...Reni úgy van vele,hogy együtt vagyok Cortezzel,jaajjj,de jó és akinek ez nem tetszik,az egy hülye barom!Ez nem önzőség?

És mi van,ha Arnold kisajátította Renit? Szerette,könyörgöm és látta előre,hogyha nem sajátítja ki,akkor összejönnek majd Cortezzel. És nem olyan hülye,hogy ezt csak úgy végignézi a padról...Igen,talán tényleg nem a megfelelő megoldást választotta,de mindezt azért tette,mert szerette Renit és neki nem voltak olyan eszközei,mint Corteznek (kinézet,népszerűség stb.)

2013. aug. 20. 14:48
 5/8 anonim válasza:
Uhh, nem tudom, miért érint téged ez ilyen mélyen... Igazából... tudod... nem akarlak meggyőzni. De nem értek veled egyet. Az nem szeretet, ha nem érdekel, hogy a másik boldog legyen. És nem, szerintem Reni nem volt önző. Hányszor kiállt Arnold mellett? És Arnold miatt nem jöttek össze Cortezzel. Pedig a srác tudta, hogy Reni teljesen odavan Cortezért... És hogy soha nem fogja őt szeretni. "Lehet,hogy önző,de Renin kívül nem volt senkije,soha!" Arnold nem akart senkit. Renin kívül nem talált érdemes embereket a saját társaságára. Amúgy szerintem nem rossz, hogy ennyire kiállsz Arnold mellett... csak ne akarj meggyőzni másokat. Téged sem fog soha senki meggyőzni. :) Amúgy még annyit, hogy "Ha szereted engedd el"... Mondjuk a Boldogító talán-ban Tom apja azt mondta erre: "Mondta egy puhap*cs, a többi meg idézgeti." :DD Van benne valami.
2013. aug. 21. 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké,nem akarok senkit meggyőzni,de én megértem őt,na! :)
2013. aug. 22. 15:25
 7/8 Norceee válasza:

Arnold önző, és nem játszott tisztességesen, mert a jó barát szerepét alakította, miközben mindent megtett, hogy C-t távol tartsa Renitől. C minden közeledését leszólta, meggyőzte Renit, hogy azok semmit se jelentenek (rajz szakkör, könyv, amit C elolvasott, mert R küldte neki, C adta a hajója nevének a Renit, C meglátogatja a beteg Renit, stb...).

Első részekben azért tűnik majdnem mindenki számára szimpinek, mert csak Reni szemszögéből látjuk, de újraolvasva az egész sorozatot már az elejétől zavaró, hogy megpróbálja elhitetni Renivel, hogy ő a barátja, közben meg, dehogy a barátja.

2014. dec. 3. 22:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké,visszaolvasva a kommentjeimet kicsit talán hisztis voltam.Elmondom ismét amit gondolok,kicsivel higgadtabban :) Szóval adva van Arnold,aki alapból más személyiség, mint a többiek,így nem könnyű barátokra lelni és szerintem azért vette fel ezt a bekepzelt modort,hogy vedekezzen a magány okozta fájdalom ellen. Ezért örült annyira Reni barátságanak,plusz nem csoda,ha bele is szeretett.Namost,tudta,hogy ha Reni összejönne Cortezzel,akkor nem valószínű,hogy annyi időt töltene vele.Igen,ez így leírva iszonyat önzőnek tűnik és valóban az is,csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy Arnoldnak milyen motivációi lehettek.
2014. dec. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!