Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utáljátok a cigit?

Miért utáljátok a cigit?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés nyilván azoknak szól, akik utálják... Én szinte nem ismerek senki olyat, aki ne cigarettázna, és kíváncsi vagyok, hogy akik nem cigiznek, azok miért nem...

2013. júl. 23. 17:42
 1/6 piriiiiii ***** válasza:
94%

ÚRISTEN, ÚRISTEN, ezt Te most komolyan kérdezed?!

Áh. Kikészítenek az ilyen kérdések. Azért basszus, mert SZART SEM ÉR. Egy hülye élvezeti cikk, értelmetlen, ráadásul kártékony is. Én sok olyan embert ismerek szerencsére, aki nem cigizik.

Amúgy nem a cigit utálom, hanem azokat a bunkó hülyéket, akik belefújják a cigifüstöt a pofámba.

Te jó ég.

2013. júl. 23. 17:45
 2/6 anonim válasza:
90%
Mert undorító, és rosszul vagyok, ha egy olyan ember lehel rám, aki cigizik. A füst ráadásul idegesítő, szóval ha valaki a közelembe szívja, rá is szólok, hogy 5méter távolság. Mert magát szennyezze, ne engem. Teljesen felesleges szívni, csak korábban halsz meg tőle, minél hamarabb tedd le, én azt javaslom.
2013. júl. 23. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:

ha belegondolsz... kátrányt öntesz a szervezetedbe, és tudatosan egy függőség láncaiba bilincseled magad... pozitív hatása csupán placeboo és manuálfixáltság (az, hogy megnyugtat, az nem igaz, csupán a nikotinhiányt csökkenti, és ez tűnhet megnyugvásnak, másrészt meg egy pohár hideg csapvíz is megnyugtat, ha ezt komolyan hiszed:) )

olyan, mintha direkt méregtablettát szopogatnál... láttam már dohányos tüdőt (és nem a bodies kicicomázott citromkarikáira gondoltam, hanem boncolásra) és ocsmány volt.. és nem csak a tüdő, de az összes nyirokcsomó szénfekete..

egy dohányos nem érzi úgy az ízeket, a szagokat se.. kérgesebb és büdösebb lesz a bőre, kisebb a tüdőkapacitása, kevésbé ellenálló a cseppfertőzés ellen...

a kérdés inkább az kéne, hogy legyen, hogy miért szeretik a cigit? egyetlen észérv sem áll mellette..:S

2013. júl. 23. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért mert mellrákot okoz károsítja a tüdődet és minden más belső szervedet, tönkreteszed vele a testedet!!!

Ne szórakozz már, hogy azokat nézzük le akik nem cigiznek. Szívjad azt a méregrudat ha akarod de ne nézd hülyének azt aki nem csinálja

2013. júl. 23. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:
mondjuk mellrákhoz azért nemigen van köze, inkább tüdőrák, de ja:D
2013. júl. 24. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó azt akartam na :)

Ha most azt mondom, az idegességtől írtam félre elhiszitek? :D

2013. júl. 24. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!