Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hülyét kapok attól, hogy a...

Hülyét kapok attól, hogy a cégek azt hiszik, ha folyton újítanak az milyen jó. Ti is utáljátok ezt?

Figyelt kérdés

Mondok példákat, változtatgatják a honlapok kinézetét, pl. origo.hu. Mióta más, nem is olvasom inkább. Aztán megváltoztatják a termékek csomagolását, nevét, formáját, színét. Miért? Szerintem sokkal jobb ha marad eredetiben, sok vásárló a csomagolás alapján keresi a megszokott termékét. (én pl. a hajfestékemet a dobozon lévő nő alapján találom meg, de ha a márkát kérdeznéd, fogalmam sem lenne).

Aztán ott van még mikor az áruházak polcait átrendezik, értem a miértjét, de szerintem éppen az ellentétes hatást érik el, én inkább be sem megyek ezekbe az áruházakba, ha tapasztalok egy ilyen átépítést, mérgemben inkább kikerülöm őket.

Értem, hogy a megújulás szellemében teszik ezt a cégek, de szerintem éppen ellentétes hatást érnek el ezzel. Szerintetek?

2013. jún. 19. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem is
2013. jún. 19. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:

"Mondok példákat, változtatgatják a honlapok kinézetét, pl. origo.hu."

Igen, ezt sosem értettem... Miért kell mindent elb*szni?

Az utóbbi években minden weboldal, amin "fejlesztettek", csak sz*rabb lett...

Az a minimum, hogy valami zavaros indokkal (táblagépes felhasználok, stb.) lebutítják a felületét. Érdekes ugyanakkor, hogy az ilyen primitív felületű weboldalak megjelenítése simán 100%-os processzorterhelést csinál, van hogy hosszú percekre! Némelyik weboldal úgy néz ki, mintha 10évvel ezelőtt készült volna, viszont 3hónapnál régebbi számítógéppel nem lehet őket használni.

"én inkább be sem megyek ezekbe az áruházakba, ha tapasztalok egy ilyen átépítést, mérgemben inkább kikerülöm őket."

Egyrészt az átlagpolgár nem így viselkedik, hanem bosszankodva, de végigsétál ötször az egész áruházon hogy megtalálja a biobabavizet. Másrészt pedig az összes áruházlánc használja ezt a trükköt. Nem tudod kikerülni, hiába mész másik áruházba, előbb-utóbb ott is összekeverik a polcokat.

2013. jún. 19. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:

A Honfoglaló is mióta megújult, csomóan nem nézik. Elbäszták! Itt egy grafikon, hogy mennyivel csökkent a látogatók száma: [link]

és mindezt azért, hogy fizetőssé csinálják. Nem elég, hogy az egész kezelőfelületet elcs€szik, de még fizetős is...

2013. jún. 19. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Fizetős lesz a Honfoglaló? Nem is tudtam.
2013. jún. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!