Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te szereted/szeretted Michael...

Cinti016 kérdése:

Te szereted/szeretted Michael Jackson-t? Miért nyilvánítottak róla az emberek tudatlanul "véleményt"?

Figyelt kérdés
Én imádom őt... szinte már ha a fél karom múlna rajta, vagy bármilyen végtagom, akkor sem mondanék le róla, hogy ne szeressem. Ő a példaképem! Majdnem megőrültem/megőrülök a hiányától. Kiskorom óta a kedvencem... A vádaskodások ellen, amik ellene szóltak, egyenesen hányni tudtam volna... pedofil volt, kifehérítette a bőrét, leesett az orra.... stb. Emberek, előbb nézzünk valami után, azután mondjuk "véleményt" és utálkozzunk. Nem értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek!!!! Mennyit adakozott, tett a világért, a zenéje, minden... Annyira sajnálom őt! :( R.I.P. MJ! / Várom a válaszokat! :) /
2013. aug. 11. 01:41
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

Szia! :) Igen, imádom őt. Ő a példaképem, és az én hősöm. :')

Oké, nem foglalkozok vele, hogy mit mondanak róla...de fáj. Annyira rosszul esik. Főleg, hogy az emberek hamisan és meggondolatlanul, tudatlanul állítanak róla véleményt. És mikor megpróbálom elmagyarázni, hogy mennyire nincs igaza, és hogy nem így volt, mert így volt ,stb...de azért még ő van felháborodva. Tényleg felesleges elmesélni az egészet, mert nagyon sok buta ember van. Pedig Ő volt a legcsodálatosabb ember a Földön, aki valaha élt. Talán még most is itt van köztünk, csak valahol máshol. :)

Én nagyon szeretem őt, minden interjút, beszélgetést, filmet megnéztem vele kapcsolatban. Mindent tudok róla, amit kell. A sok váddal ellentétben mindig is kiállnék mellette, és a fél karom odaadnám azért, hogy ha mondjuk találkozhatnák vele..ami persze lehetetlen...én is nagyon bánom, hogy nem születtem előbb. :( Biztos elmentem volna a koncertjére, még ha addig éltem volna is. :)

Hatalmas ember(volt). Imádom!!! :)

2013. szept. 6. 19:41
 42/59 anonim ***** válasza:
Ő mindig élni fog, ha nem is ezen a világon, a szívünkben! Ezt ne feledd!! :) Én is nagyon szeretem Őt, szinte már néha bele betegszem a hiányába, de ez ilyen. Szerintem nem csak én vagyok ezzel így! :)
2013. szept. 7. 13:48
 43/59 A kérdező kommentje:

Igen.... örökké él!! Tökéletesen igazad van. Engem szüleim már szó szerint hülyének néznek, mennyire rajongok érte.

Imádom!! Annyira hiányzik nekem is. ://

2013. szept. 7. 19:07
 44/59 anonim válasza:

Én csak azt mondom nézetek utána mielőtt itélezztek csak 3 műtéte volt 1. Orr Műtét 1973 asazem 2.Mikor az orrát kisebbítetek 3.Az állát műtette hogy férfiasabb legyen !!

És nem barnította magát ez egy betegség !!! Én erre egyit mondok!! R.I.P MJ http://www.youtube.com/watch?v=W_SLU3m6uCA&list=AL94UKMTqg-9..

2013. nov. 27. 15:31
 45/59 A kérdező kommentje:
Így van.... én ezzel tisztában vagyok. :/ Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre, és te is ugyanezt gondolod. :) R.I.P. !!
2013. nov. 29. 22:41
 46/59 anonim válasza:
Az emberek annyi hazugságot elhisznek amit leírnak a hülye magazinok hogy az már fáj. Ő csak adott és még ezzel a sok hülyeséggel is megvádolják! Vannak emberek akik nem törődnek az igazsággal és nem nézik meg milyen ember is volt ő igazából... 12 évesen tudom hogy ő volt mindenidők legjobb legszerényebb legadakozóbb embere az egész világon.... R. I. R.
2014. márc. 13. 22:17
 47/59 anonim ***** válasza:

"R. I. R."

Nem R.I.R. hanem R.I.P. :)

De amúgy meg nem biztos ám, hogy RIP még neki ;)

Elég furfangos ember (volt) ő ;)

2014. márc. 14. 07:02
 48/59 anonim ***** válasza:
Annyi biztos hogy a halála óta nem volt még egy akkora világsztár mint ő, és valószínűleg nem is lesz, elnézve a felhozatalt.
2014. máj. 4. 12:00
 49/59 A kérdező kommentje:
Én sem látok sok esélyt rá... de az egyébként is lehetetlen. :)
2014. máj. 9. 19:45
 50/59 anonim ***** válasza:
0%
Nem szerettem, pont az egyre követhetetlen viselkedése miatt: pedo, nem pedo, és társai... Nem lehetett utánajárni a valóságnak.
2014. aug. 7. 06:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!