Te szereted/szeretted Michael Jackson-t? Miért nyilvánítottak róla az emberek tudatlanul "véleményt"?
Szia! :) Igen, imádom őt. Ő a példaképem, és az én hősöm. :')
Oké, nem foglalkozok vele, hogy mit mondanak róla...de fáj. Annyira rosszul esik. Főleg, hogy az emberek hamisan és meggondolatlanul, tudatlanul állítanak róla véleményt. És mikor megpróbálom elmagyarázni, hogy mennyire nincs igaza, és hogy nem így volt, mert így volt ,stb...de azért még ő van felháborodva. Tényleg felesleges elmesélni az egészet, mert nagyon sok buta ember van. Pedig Ő volt a legcsodálatosabb ember a Földön, aki valaha élt. Talán még most is itt van köztünk, csak valahol máshol. :)
Én nagyon szeretem őt, minden interjút, beszélgetést, filmet megnéztem vele kapcsolatban. Mindent tudok róla, amit kell. A sok váddal ellentétben mindig is kiállnék mellette, és a fél karom odaadnám azért, hogy ha mondjuk találkozhatnák vele..ami persze lehetetlen...én is nagyon bánom, hogy nem születtem előbb. :( Biztos elmentem volna a koncertjére, még ha addig éltem volna is. :)
Hatalmas ember(volt). Imádom!!! :)
Igen.... örökké él!! Tökéletesen igazad van. Engem szüleim már szó szerint hülyének néznek, mennyire rajongok érte.
Imádom!! Annyira hiányzik nekem is. ://
Én csak azt mondom nézetek utána mielőtt itélezztek csak 3 műtéte volt 1. Orr Műtét 1973 asazem 2.Mikor az orrát kisebbítetek 3.Az állát műtette hogy férfiasabb legyen !!
És nem barnította magát ez egy betegség !!! Én erre egyit mondok!! R.I.P MJ http://www.youtube.com/watch?v=W_SLU3m6uCA&list=AL94UKMTqg-9..
"R. I. R."
Nem R.I.R. hanem R.I.P. :)
De amúgy meg nem biztos ám, hogy RIP még neki ;)
Elég furfangos ember (volt) ő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!