Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te szereted/szeretted Michael...

Cinti016 kérdése:

Te szereted/szeretted Michael Jackson-t? Miért nyilvánítottak róla az emberek tudatlanul "véleményt"?

Figyelt kérdés
Én imádom őt... szinte már ha a fél karom múlna rajta, vagy bármilyen végtagom, akkor sem mondanék le róla, hogy ne szeressem. Ő a példaképem! Majdnem megőrültem/megőrülök a hiányától. Kiskorom óta a kedvencem... A vádaskodások ellen, amik ellene szóltak, egyenesen hányni tudtam volna... pedofil volt, kifehérítette a bőrét, leesett az orra.... stb. Emberek, előbb nézzünk valami után, azután mondjuk "véleményt" és utálkozzunk. Nem értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek!!!! Mennyit adakozott, tett a világért, a zenéje, minden... Annyira sajnálom őt! :( R.I.P. MJ! / Várom a válaszokat! :) /
2013. aug. 11. 01:41
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Oké, de mi oka lett volna megölnie Mike-ot? Ha életben marad, úgy sokkal többre megy vele Murray, nem? A halálával nem járt jobban...olyan amatőr hibákról beszélnek, amit egy sokat látott orvos vélhetően nem követett volna el. Suttogják, hogy Mike egyik legfőbb bizalmasa volt az orvosa...persze ezek mind mind csak feltételezések...

Mutatok pár videót, bár valószínűleg már láttad őket. Persze ezek korántsem megdönthetetlen bizonyítékok, hiszen manapság gyorsan össze lehet dobni egy kamu hanganyagot vagy videót, inkább csak elgondolkodtatásra szolgálnak:

http://www.youtube.com/watch?v=9KP9_Z3Zkew

2013. aug. 15. 15:02
 32/59 anonim ***** válasza:
Erről az utsó videóról azt hallottam, hogy nem is Mike volt ott, hanem egy impersonator
2013. aug. 15. 15:03
 33/59 A kérdező kommentje:
Nem tudom, fogalmam nincs, hogy halhatott meg, vagy miért... hogyan, miképp. Épp ezért érdekes... és igen, sokan írták kommentben is, hogy nem is ő volt ott, hanem állítólag egy hasonmása. De nem tudom... ezt se tudom. Azért mondjuk szerintem ő az.. ha jobban megnézzük, a hangja ami először feltűnik, hogy furcsa. De már rengeteg gyógyszert szedett akkoriban, és tönkrement fizikailag is. De a keze, a mosolya olyan, mint az övé volt. Senki másnak nincs olyan. De fogalmam nincs...
2013. aug. 15. 16:27
 34/59 anonim ***** válasza:
Túl nagy a homály, így igazán csak találgatni tudunk, de ez persze Mike-ot nem hozza vissza, ha meghalt, ha eltűnt, nyilvános szereplése már vélhetően nem lesz.
2013. aug. 15. 18:16
 35/59 anonim ***** válasza:

Még egy kis elgondolkodni való:

http://www.youtube.com/watch?v=BwYQtQlGmGo

2013. aug. 15. 18:18
 36/59 anonim ***** válasza:

Dermesztő (akkor is, ha esetleg kamu):

http://www.youtube.com/watch?v=agiDbehnlXc

2013. aug. 15. 18:25
 37/59 A kérdező kommentje:
Most ezzel a ket videoval mit szeretnel megertetni velem? Nem igen ertem..a masodik videoban a kocsi uvegere valami olyan van rairva, hogy neger gyere haza?! Nem igen eros az angol nyelvtudasom..az elso videot mar lattam magyar felirattal is. Erdekes..csak ugy neztem a kepernyore. Erdekes volt.
2013. aug. 15. 19:44
 38/59 anonim ***** válasza:
Ezek üzenetek Mike-tól...úgy gondolom, nemcsak az MJ rajongóknak lenne érdemes odafigyelnie arra, Michael mit akart közölni, mert rendkívül okos és széles látókörű ember volt. Figyelmeztetett, egy idő után már nem csak burkoltan...
2013. aug. 16. 13:19
 39/59 A kérdező kommentje:
MINDENKINEK oda kéne rá figyelni!!! Csak sajnos "pár" ember lusta ahhoz, hogy előbb utánanézzen valaminek, esetleg meghallgassa, amit mondani szeretne. De nem, azonnal ítélkezni kell..gyönyörű meglátás.
2013. aug. 16. 23:52
 40/59 anonim ***** válasza:

Halihó! :)

Elolvastam a válaszokat és látom, hogy tényleg nagyon oda vagy Michael-ért. Én 8 éve vagyok rajongó, bánom is, hogy nem születtem hamarabb, (:D) és hidd el, nem vagy egyedül. :) Ugyanis rengeteg Michael Jackson rajongó él a Földön, szóval te sosem vagy egyedül, csak meg kell találnod azokat az embereket, akik ugyanúgy látják Michael-t, ahogyan Te! :) Sokáig én is azt hittem, hogy ilyen nincs, csak én érzek így, csak én vagyok ennyire beteges rajongó, de aztán Michael által rengeteg jó embert ismertem meg. Bár erre egy jó pár komolynak mondott barátságom tönkrement, de nem bánom, hiszen sokkal jobb emberek vesznek körül. :) Az, hogy ilyen sokan bántják/bántották, csak irigység, mert soha nem lesznek még csak fele olyanok sem, mint Ő! Akik pedig minden marhaságot összehordanak róla, ne is foglalkozz velük! Én tapasztalatból mondom, hogy a fáradtságot sem éri meg, hogy elmagyarázd, meggyőzd, hogy neked van igazad. Hányszor próbáltam már.. persze sikertelenül.

Azt, hogy él-e vagy sem, sajnos az igazságot soha nem tudhatjuk meg, de abban biztos vagyok, hogy akárhol is van, biztosan jobb helyen, mint itt volt. Egyébként én is nézegetem a HOAX-os videókat, van a közöttük elég sok érdekes.

Az első válaszolónak: Ha már véleményt mondasz valamiről, legalább tedd normális ember módjára és nézz utána előtte!

De tudod mit? Kedves vagyok és megkeresem helyetted! ;) De biztos vagyok benne, hogy nem fogod megnézni/elolvasni.

"Jackson bőre születése óta és fiatalkorában is középbarna színű volt, de a 80-as évek közepén fokozatosan elkezdett világosodni. A változás felkeltette a média figyelmét, az újságok azt kezdték híresztelni, hogy az énekes fehéríti a bőrét.[31] J. Randy Taraborrelli életrajza szerint, 1986-ban Jacksonnál diagnosztizálták vitiligo és a Systemic lupus erythematosus nevű bőrbetegséget; a vitiligo miatt bőre részben világosabb lett, a lupus-ból kezdett kigyógyulni, mindkét betegség érzékennyé tette a napfényre. (Dr. Arnold Klein, aki már hosszú ideje az énekes bőrgyógyásza volt, ezt Larry King showműsorában erősítette meg, az énekes halála után.) A kezelések, amiket kapott, tovább világosították a bőrét és a makeup használatával (hogy elfedje a bőrhibáit), nagyon sápadttá vált a bőre.[32]

Két plasztikai műtéten esett át, de bőrének kifehéredése nem a műtétek következménye volt, hanem egy vitiligo nevű betegség okozta az elváltozásokat. Ezen foltok miatt állandóan kesztyűben és arcát eltakarva kellett mutatkoznia.[115] Hosszú ideig barátságot ápolt Liz Taylor színésznővel. Excentrikus viselkedése közfigyelmet keltett (például egy videofelvétel, amelyen egyik unokatestvére nyers tojást tör össze az énekes fején). Kétszer is pedofíliával vádolták meg. Az első alkalommal, 1994-ben peren kívül megegyezett vádlójával, Jordan Chandlerrel, így az ügy nem került bíróság elé. Az énekes halála után a médiában is elismerte a molesztált fiu, hogy nem történt közötte és Michael között semmi sem. Továbbá a fiú nyilvánosan beismerte: apja kényszerítésére hazudott, amikor pedofíliával vádolta Jacksont.[116][117] A második alkalommal, 2005-ben – amikor Gavin Arvizo megrontásával vádolták – az esküdtszék felmentette az összes vádpont alól. Gavin Arvizo édesanyját azóta letartóztatták többrendbeli csalás vádjával.

Azért megkerestem neked a videót is, amiben Ő magam mondja el, hogy 2 azaz KETTŐ darab plasztikai műtétet hajtottak rajta végre. Remélem tudsz angolul....

http://www.youtube.com/watch?v=Upp9OF9YlFI

[link] Szóval?

De egyébként ismerd meg! Rengeteg olyan videó, interjú, film van fent a neten, amiből igazán meg tudod ismerni. Hiába magyaráznám, hogy ártatlan, meg hogy a legcsodálatosabb ember aki valaha élt, úgysem értenéd. Keress rá, nézz utána és majd te is megérted!

2013. szept. 2. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!