Te szereted/szeretted Michael Jackson-t? Miért nyilvánítottak róla az emberek tudatlanul "véleményt"?
Csatlakozom, nagy kedvenc. Nemcsak a számai jók, valahogy az egész előadásmódja fergeteges volt. Valamit nagyon tudott, ami belülről áradt. Sokan mondták, akik a közelében tartózkodtak, hogy valami döbbenetes volt az aurája.
Rengetegen utánozzák, a mai napig töretlen a népszerűsége, ami azért nagy szó. Olyan világban lett ismert, ahol még nem volt youtube, ami vitte volna a hírét, elég keményen megdolgozott a sikerért, amiért viszont - úgy gondolom - valahol árat is fizetett.
Függetlenül attól, hogy mi a helyzet az orrával vagy a bőrével, úgy gondolom, egyszerűen túl híres volt, amit nem biztos, hogy megfelelően tudott kezelni (habár nem is tudom, létezik-e olyan ember, aki a nagy népszerűséget jól tudja kezelni).
Sokat adakozott, voltak alapítványai is, ez is a javára írandó. Nem hiszek abban, hogy pedofil lett volna, viszont abban hibát követett el, hogy az első gyanúsítgatásnál fizetett a srác szüleinek, ott végig kellett volna küzdenie az esetet, mert a könnyelmű lépése végül felbátorított másokat is a perindításra. Sok pénze volt, és köztudottan szerette a gyerekeket, az emberek pedig unatkoznak, és szeretik a botrányokat, pláne, ha sokat lehet vele kaszálni.
Élete vége táján magasságához képest eléggé sovány volt, és megtört. Vélhetően sok mindennel nem tudott megbirkózni, és sok hiéna vette körül, ami nem ért véget a halálával.
Sokan tisztelték, de sokan tehettek keresztbe is neki. 50 évesen még túl fiatal volt a halálhoz(bár sokan hiszik azt a mai napig, hogy nem is halt meg). Szerintem a harmincas éveiben nézett ki legjobban, majd kicsattant az egészségtől, öröm nézni korabeli klipjeit. Kivételesen szép mosolya-nevetése volt, valamiféle gyermeki bájjal megspékelve.
Úgy gondolom, jobb életet érdemelt volna,és mindenképpen hosszabbat. Szomorú, hogy 20 év alatt ennyire tönkrement az egészségi állapota.
A zene és a tánc területén maradandót alkotott, kísérletez típus volt, s bár nem ismertem személyesen, meglehetősen intelligens embernek gondolom, ez a nyilatkozataiban is kitűnt.
Úgy gondolom, túl sokat foglalkozik a média, és úgy unblock az emberek minden olyannal, ami a művészetéhez nem is kapcsolódik szorosan. Kiváló előadóművész volt, és ezen mit sem változtatnak privát szokásai, magánélete, amibe amúgy se nagyon kellene beleszólnunk, hiszen, gondolom, kevesen ismerték közülünk személyesen.
Igen, de mégis tönkrement a pereskedésekbe. Tehát csak nem úszta meg. Én elhiszem, hogy túl akart lenni rajta - senki sem szeret pereskedni - de ez ott, az elején lett elrontva.
Hogyha jóindulatúan nézzük az esetet, akkor vélhetően nem tudott mit kezdeni egy ilyen váddal. Végül is ki örül annak, ha ilyesmivel megvádolják, vagy bármilyen, a szexualitását érintő dologgal?
Én úgy tudom, hogy Mike-ot vizsgálta egyszer valami pszichomókus (gondolom valamelyik pere idején)
, aki azt állapította meg,hogy kb. egy tizenéves gyermek szintjén volt a lelkivilága. Ez egy állapot, amiben benne maradt, persze felnőttként a felnőttek világában ez nem túl szerencsés.
:((
Na most keresnem kell valami vidám zenét/videót..
Szia! Először is, köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és ennyit írtál a kérdésemhez! :) Nagyon nagy erőt ad, hogy vannak emberek, akik így gondolják, mint én. Akiket eddig megkérdeztem, és mondtam nekik, hogy én mekkora Michael Jackson rajongó vagyok, és egyszerűen imádom őt, akárhogy is van, és semmit nem hiszek el, amit terjesztenek róla... szó szerint hülyének néztek, és kiröhögtek. És hogy milyen, hogy őt hallgatom. Még a legjobb barátnőm is tiszta hülyének nézet... és teljesen egyet értek veled mindenben! És igen, én az összes interjút megnéztem vele kapcsolatban, amiben elmond őszintén mindent, mindenről. És Stephenie Jones dokumentumfilmjét is megnéztem, ami teljesen igaz, ki is adták 2009-ben az egyik TV műsorban (azt hiszem a Discovery-n, vagy valamelyik ilyen csatornán).
Ez az a dokumentumfilm: http://www.youtube.com/watch?v=Yww3J_uf594
Érdemes megnézni! Én nem bírtam ki hosszú sírás nélkül... itt éreztem át nagyjából, miken is ment keresztül.
DE én teljes mértékben hiszek Michael-ben, hogy semmi rosszat nem csinált!!!!! Ő sosem hazudott volna senkinek... ártatlan volt mindenben, amivel megvádolták. Annyira de annyira sajnálom, hogy ide jutott az élete.. sokkal szebb és örömteli életet élhetett volna. Hihetetlen, milyen undorító emberek vannak, akiknek csak a pénz számít... nem érdeklik, mennyire is megbántják és megalázzák az illetőt.
IMÁDOM Michael-t! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!