Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te szereted/szeretted Michael...

Cinti016 kérdése:

Te szereted/szeretted Michael Jackson-t? Miért nyilvánítottak róla az emberek tudatlanul "véleményt"?

Figyelt kérdés
Én imádom őt... szinte már ha a fél karom múlna rajta, vagy bármilyen végtagom, akkor sem mondanék le róla, hogy ne szeressem. Ő a példaképem! Majdnem megőrültem/megőrülök a hiányától. Kiskorom óta a kedvencem... A vádaskodások ellen, amik ellene szóltak, egyenesen hányni tudtam volna... pedofil volt, kifehérítette a bőrét, leesett az orra.... stb. Emberek, előbb nézzünk valami után, azután mondjuk "véleményt" és utálkozzunk. Nem értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek!!!! Mennyit adakozott, tett a világért, a zenéje, minden... Annyira sajnálom őt! :( R.I.P. MJ! / Várom a válaszokat! :) /
2013. aug. 11. 01:41
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
bocsi, Aphrodite Jones! :/ :)
2013. aug. 14. 23:24
 22/59 anonim ***** válasza:
Ez a szám annyira jó, igeen!!:) Imádás<3<3<3
2013. aug. 14. 23:27
 23/59 A kérdező kommentje:

Ja... és, tényleg a 30-as éveiben nézett ki a legjobban! És tényleg a legelső pert máshogy kellett volna intéznie, nem pénzzel. Meg kellett volna küzdenie az igazáért! De ugye Michael egy aranyos, jószívű, megbocsátó ember is volt. Igen, azt is hallottam, hogy mondták neki többen is, hogy elég volt, essünk túl a dolgon, lépjünk tovább, fizesd ki, és kész! Na és ezzel kezdődtek a további gondok.... :(

Igen, nagyon jó szám. :D Eddie Murphy-t is szeretem nagyon. :) :)

2013. aug. 15. 00:50
 24/59 anonim ***** válasza:

Én is <3 <3

:)

2013. aug. 15. 01:36
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, mert nem számít, ki, mit gondol, az a lényeg, hogy Te belül mit érzel, miben hiszel.

Nagyon sokan hallgatják a dalait, olyanok is, akik amúgy nem rajongói, mert hallgatható, ritmusos, élvezhető számai vannak. Vannak olyan előadók, akinek a dalai valahogy olyan diszharmonikusak számomra, szinte idegesítenek, de Mike dalai (furamód?) épp ordítva, nyugtatnak.

Az egyik legkiválóbb számának a 'Stranger in Moscow'-t tartom, teljesen hozza a borongós idő hangulatát, és nemcsak ott, ahogy eső hallatszik, hanem a többi részében is, és a képi világa is gyönyörű, visszafogott, letisztult.

Nekem az is tetszik benne,hogy mint valami kaméleon, képes volt módosulni, idomult a változó világhoz, de úgy, hogy a 'mike-os' hangzás megmaradt. Pl. az Off the wall és az Invincible között óriási az eltérés, mégis profi mindkettő.

Az interjúi közül az Ebony / Jet interjút szeretem legjobban ( http://www.youtube.com/watch?v=Dg6Xa8zadLQ). Kifejezetten jól nézett ki benne, értelmes válaszokat adott a kérdésekre (nem minden híresség képes erre) nyugodt volt (habár a kamera közelsége mintha egy kicsit zavarta volna).

Szerintem ő tökéletesen tudta, hogy mit akar, tervei, céljai voltak, kitartott az elképzelései mellett, ez a nyilatkozásiban nagyon látszik: udvariasan, de lényegre törően válaszolgatott. Szerintem csak akkor lehetett agresszív, amikor már valaki nagyon felbosszantotta, alapvetően higgadt embernek gondolom.

Volt egy világlátása, ami nem mindig passzolt bele a nagy többség világlátásába, ezért számos konfliktusa volt (és lehetett, amiről mi nem is tudunk).

Igen, láttam a Jones-féle dokumentumfilmet. Amúgy az ügyvédje is elég józan embernek tűnik számomra (az az ősz hajú, apródfrizurás manus) persze nem szabad mindent elhinni a szemünknek, végül is vele (sem) találkoztunk (én legalábbis nem).

Láttam a Bashir féle videot is. Nekem az a véleményem ezzel a Bashir-féle cuccal kapcsolatban, hogy egyszerűen rossz embert választottak (vagy nem tudom, választották-e)ehhez. Nem tudott ráhangolódni Mike lelkivilágára, meglehetősen rideg embernek tűnt számomra, valahogy túl kategorikusnak. Szerintem Bashir személyisége alapból nem alkalmas arra, hogy híres művészekkel interjúkat készítsen.

Ugyanígy alkalmatlan volt a Mike-kal való interjú készítésre ez a szőke riporter (nem tudom a nevét:

http://www.youtube.com/watch?v=paMQXQzsJbc) ugyanazon okból, mint Bashir. Vannak ilyen "kemény típusú" riporterek, ilyenek is kellenek, de nem híres művészek meginterjúvolására.

Bashirral áll szöges ellentétben Geraldo Rivera, aki képes volt ráhangolódni Mike-ra ( http://www.youtube.com/watch?v=cOFqrvbtB7g): játékos és vidám ember, amire a csalódott és így bizalmatlan MJ-nek szüksége is volt. Figyeld meg, hogy miként kezdett Mike oldódni a társaságában, nagyon beszédes az arca, a gesztusai.

Érdemes amúgy megfigyelni Lisa Marie Oprah-féle interjúját is ( http://www.youtube.com/watch?v=dT4j-IVeL0w), szintén nagyon tanulságos. Rengetegen utálják Lisa Marie-t, számítónak tartják, de nem biztos,hogy (mindig) az volt. Pl. amit mondott arról,hogy mennyi vérszívó veszi körül Michaelt, az elég hitelesnek tűnt, és logikusnak is, és szerintem az is igaz lehet, hogy ők nagyon más személyiségűek voltak: Lisa amolyan két lábbal a földön járó embernek tűnik, Mike meg föld felett lebegőnek. Szerintem Lisa próbált segíteni Mike-nak, csak nem tudott: erre ő (egyedül)kevés volt.

2013. aug. 15. 08:19
 26/59 A kérdező kommentje:

Á, dehogy. Hidegen hagy mások véleménye. :) Senki nem tudna lebeszélni róla, hogy ne hallgassam, és ne szeressem őt.

Édes Istenem, a Stranger In Moscow számát én is nagyon szeretem. Napok óta azt hallgatom. Imádom azt a zenét.. már úgy a hangzása is belemászott a fülembe. :) És imádom, ahogy előadja. Imádom a hangját, a megjelenését a klipben.

Az Ebony / Jet interjút már nem egyszer láttam. Imádom. A mosolya, az valami gyönyörű. De tényleg ahogy beszél, kifejezi magát, elmondja mindenről a saját véleményét. Nem tudtam levenni a szemem a képernyőről. :)

Ezt viszont imádom: http://www.youtube.com/watch?v=daxlYg5YrXk Már egy csomószor láttam, és nem bírok betelni vele. Ebben a videóban annyira szép szavakat használ, gyönyörűen fogalmazza meg a mondanivalóját. Látszik benne az őszinteség. Annyira aranyos és szerény is egyben.

Bashir meg annyit, hogy gyűlölöm. Amiket készített Michael-el, abban azt szeretem, hogy láthatom Michael-t, és megismerhettem. Láthattam, milyen ember is volt valójában, és amiket kérdezett tőle Bashir, a válaszokat remekül adta elő neki. (persze állandóan kiforgatva szavait...) Bashir-al nem tudom mi lett, hány évet kaphatott, vagy hogy végződött az ügye. De ő pontosan olyan, kivétel nélkül, mint bármelyik szemétláda riporter, akit csak a pénz és hírnév érdekel. És persze, hogy a világ legjobb emberét, Michael Jackson-t fogják ki... teljesen kiszipolyozták. Hihetetlenül sajnálom. Könyörtelenül megkeserítették az életét.

Lisa Marie... Michael és Lisa kapcsolatában nem vagyok valami felvilágosított. Nem igazán néztem utána, csupán pár képet láttam róluk, és hogy házasságban éltek egy rövid ideig. A kapcsolatait nem igen követtem. Michael-nek senki sem tudott volna szerintem úgy segíteni, ahogy kellett volna.. ahogy mondtad, az elején el lett rontva az egész. De sajnos így történt.

2013. aug. 15. 09:03
 27/59 A kérdező kommentje:

Amit küldtél linket, a Garildo Rivera-s interjú, tényleg nagyon jó. Látszott Michael-ön, hogy ez nem egy szokmányos interjú. Boldognak tűnik. Nagyon aranyosan elnevedgélte az interjút. Tényleg nagyon jó, ismétlem.

Az a pletyka viszont, hogy nem halt meg... be kell vallanom, nem szeretnék ezzel foglalkozni, de kicsit gondolkodásba ejtett. Tényleg valamennyire váratlanul és mit sem sejtve halt meg. És vannak egyéb dolgok, amikért furcsa lehet ez az egész. Nem is tudom kifejteni, milyen lenne az, ha egyszer csak bemondanák a TV-be, ő maga esetleg, hogy még él, és elmagyarázná az egész dolgot. De ha esetleg élne(ami szerintem nem annyira valószínű, habár fogalmam nincs), jobb lenne, ha mégsem bukkanna fel újra. Akkor lenne aztán a bulvársajtónak min rágcsálódnia, lenne pokol világ. Már mindenki elfogadta magában a tényt, lezárta magában, hogy elhunyt, és nincs többé. Nem kéne felpaprikázni az ügyet, hogy visszatérjen. De ez, hogy még él... fogalmam nincs. Hosszasan el lehetne ezen gondolkodni.

2013. aug. 15. 09:22
 28/59 anonim ***** válasza:

Ha él, nem is áll szándékában felbukkanni :))) Örül, hogy megszabadult egy csomó nyűgtől. Amúgy Mike szeretett ám szerepet játszani, rendszeresen álruhába bújt, pl. úgy vásárolt be, vegyült el a tömegben, mert volt szerencsétlennek igénye a normális, hétköznapi dolgokra...

Szerintem hatalma (befolyása)és vagyona megvolt ehhez az nagy megtévesztéshez, de a 'This is it' felvételein ritka egészségtelenül nézett ki szegény, mint aki mindjárt összeesik a színpadon, meg ugye egy 50 éves átlagember alapból nem bír már annyit fizikailag, mint egy harmincas éveiben járó.

Madonna is hiába edz végkimerülésig, és veszi igénybe a plasztika csodáit, meglátszik rajta a kora, és bizonyára érzi is a szervezetén, hogy már nem olyan rugalmas, mint korábban.

Nem tudom, abból is mi igaz, hogy valami 50 fellépésről szóló nyilatkozatot írattak alá Michaellel módosult tudatállapotban. Nekem az is valahogy túl egyszerű, hogy 'megölte az orvosa'. Ha meghalt is, nem hinném,hogy ennyire banális ok miatt, inkább vagy tényleg eltették láb alól (Illuminati, Sony..stb, sok a pletyó) vagy egyszerűen már annyira belefáradt az őt ért dolgokba, hogy felmondta a szolgálatot a szervezete (állítólag voltak szívproblémái, hogy mennyire kamu az üszkösödő lábáról készült felvétel, ezt sem tudom).

Nagy ember volt, de aki egyszer megszületik, az általában meg is hal valamikor, ezt senki sem úszhatja meg. Eddig sem volt túl nagy szabadsága szegénynek, ő maga nyilatkozta, hogy amilyen életet él, az olyan, mintha börtönben lenne, rab a saját hírneve miatt. Ha mégis él, akkor nem sok minden változhatott azóta a privát életében, csak lecsendesedtek körülötte az események (úgy értem, már nem zaklatják a paparazzók, meg ilyenek), ez meg csak a javát szolgálja. De nézd meg, halálhírét követően is mekkora az érdeklődés iránta, szóval ő nem tudott volna csak úgy szép csendben eltűnni a süllyesztőben, hiába akart volna már esetleg elvonulni.

2013. aug. 15. 11:51
 29/59 A kérdező kommentje:

Persze, tudom. Nem bukkanna fel... de hogy él-e, annyira elgondolkodtató. HA meghalt, szerintem a mai napig se tudja senki az ég világon, hogy miért és miben is halt meg. Igen, a This is it-es videoklipjében nagyon látszik már, hogy összetört teljesen fizikailag, már mozogni is alig tud a drága. :( Nagyon szomorú...

Janet Jackson-al is van egy interjú: http://www.youtube.com/watch?v=6jCInXGvfuI Nem tudom melyik részben, de elmondja, hogy ő nem találkozott soha Dr. Murray-vel, de felelősnek tartja Michael haláláért, ő adta be neki a szereket. És ne is praktizáljon tovább. De én ezt néztem meg a halálával kapcsolatban: http://www.youtube.com/watch?v=OLSxPRe4rbY Hogy ez igaz-e hogy így történt... és ha tényleg, akkor Michael a Propofol nevű gyógyszer miatt halt meg, amit Dr. Murray adott be neki, mert Michael kérte. Mivel alvási problémái voltak, megkérte, hogy adja be a gyógyszert. Ezt csak a műtőkben szabad használni, felügyelet mellett. A felügyelet ugyanis nem volt meg, egyedül hagyta Michael-t kb 1 órára. Mire visszatért, Michael nem lélegzett. Az ágyon élesztette újra szívmasszázzsal, amit nem ágyon kell, hanem a kemény földön, hogy a levegő az agyba jusson, és észhez kapjon az illető. Hogy ő ezt miért nem tudta, vagy szándékos ölte meg, és hagyta magára.. én a másodikra tippelek. De hogy ez az egész így történt-e.. Senki nem tudhatja. Valahogy ezt én is hallottam, hogy 10-nek írt alá, és mire észbe kapott, 50 lett belőle. Michael tudta, hogy nagyon nehéz lesz az utolsó turné, de bejelentette visszaérkezését, de hogy ez lesz az utolsó. "Találkozunk júliusban." Hát, bárcsak találkozhattak volna vele az emberek. :( Nyugodtan nézd meg a linket.

Madonnát nem nagyon bálványozom. Meghallgatom pár számát, de nem nagyon hoz lázba. Az igaz, hogy plasztikai műtétek, meg edz meg minden.. de így igaz, ő sem lesz már fiatalabb. Mint ahogy senki. :)

2013. aug. 15. 12:27
 30/59 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=TlkPluH9N0U itt a visszatéréses videó. Itt Londonban beszélt. "Találkozunk júliusban." ...
2013. aug. 15. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!