Ki csináltatott már titokba nyelv piercinget? Mit mondott a szüleinek? Lebukott? És ha igen akkor mit csináltak a szülők? Érdemes meg csináltatni titokba? :D
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 20:09
1/7 anonim válasza:
Szia! Mivel te itt kérdezed, ezért te ne csináld meg így :D Egyik ismerősöm (lány) reggel elment suliba, délután már úgy ment haza, hogy ott a piercing. Persze szülei nem engedték meg, csak hát ilyen "nyápicok", a lány meg önfejű és még azután sem tettek semmit, hogy megcsinálta. Azt mondom, hogy inkább beszéld meg velük.
2/7 A kérdező kommentje:
Kérdezni szabad,nem ? Amúgy hiába próbálok beszélni velük akkor se engedik..de érdekes mert a köldököt meg engedték és az van is..
2013. aug. 7. 20:32
3/7 anonim válasza:
Nekem Anyám azt mondta,hogy lehet nyelv piercingem,pedig egy szóval sem mondtam,hogy szeretnék valaha,csak úgy kijelentette.Én azért nem csináltatok mert félek,hogy elfertőződne vagy valami.Van olyan ismerősöm akivel ez történt és rohadt undorító volt.Hány éves vagy? Ha közel jársz a 18-hoz akkor ki tudod várni legrosszabb esetben :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért tiltakoznak ennyire a nyelvpiercing ellen mert veszélyesebbnek tartják mint a köldökbe. Ennél a szádban lenne a dolog amit szerintem veszélyesebbnek tartanak. Ha megcsináltatnád valószínű úgy feldagadna a nyelved hogy tuti észrevennék. Amúgy nem biztos hogy bedagad de nagyon gyakran előfordul nyelv piercingnél. Egyik barátnőmnek pl az elején nem dagadt be, aztán rá kb 1 évre úgy begyulladt a nyelve hogy azóta se tudta visszarakni és rettentően fájt is neki. Szóval én a tudtuk nélkül nem csináltatnám meg. De te tudod :)
5/7 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: Aranyos anyukád van,kölcsön adhatnád egy pár napra :) Amúgy hány éves vagy ? :D 16vagyok szóval még messze vagyok a 18tól..:S :(
3.válaszoló: Steril körülmények között szakemberrel csináltatnám,saját pénzből :) Pedig a nyelv még gyorsabban is gyógyul mint a köldök :D Pont ez a baj hogy nem tudom hogy bedagadna-e..:S :(
2013. aug. 8. 08:18
6/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok,én is 16 éves lány,és nem adom kölcsön Anyukámat,nagyon szeretem,az enyém :D Amúgy industrial és helix piercingem van (fül porcban) és azokkal sem volt semmi baja.Ha gondolod írj amúgy privátot,segíthetek talán ^^
7/7 A kérdező kommentje:
Jófej anyud van..nekem is ilyen kéne :D Azok nekem is tetszenek..helixet én is akarok :) Oksi akkor írok üzenetet :D
2013. aug. 8. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!