Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A nyelv piercing nagyon fáj?...

A nyelv piercing nagyon fáj? És el lehet titkolni szülök elött?

Figyelt kérdés

nekem szüleim nem engedik a piercinget.. de a köldökömbe már van.. most a nyelvembe is szeretnék.. de attól félek az elég feltünő lenne..

És mennyi ideig nem tudnék vele rendesen beszélni és enni?

2009. jan. 26. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
jól gondolod :P nyelvpiercinget nehezn tudnál csak eltitkolni,mivel először nem fogsz tudni rendesen beszélni,amúgy is észre venni miközben beszélsz.szóval amig nem engedik szerintem ne csináltass,mert tényleg észreveszik
2009. jan. 26. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
átlátszó nyelvpiercing :)!! azt tuti nem veszik észre, ha tudod titkolni még vhogy akkor mikor megcsináltatod..mármint arra gondolok,hogy ha a beszédedben nem tudják észrevenni,akkor nyert ügyed van.Amúgy van olyan ismerősöm,akinem szintén nem tudják a aszülei ,viszont neki simán fémpiercingje van...már 2 éve...fura nem? :D
2009. jan. 26. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Szép kis szülő-gyerek kapcsolat!

Szerintem beszéld meg a szüleiddel!

Nem véletlenül ellenzik!!!

Nekem 4 piercingem volt, már csak egy van, a köldökömben!

A többi az arcomon volt, de nem viselném már! (22/l)

2009. jan. 27. 00:07
 4/7 anonim válasza:
100%

Nekem 3 napja van piercing a nyelvemben és ha nem mondtam volna hogy van nem veszik észre ! Amikor átlövik nem fáj max kicsit kellemetlen. Az első nap az evés elég nehézkes. Levesen kívül nagyon mást nem kell enni :) Tejtermékeket 3-4 napig abszolút nem szabad !

Jó tanács szakemberhez menj aki ért is hozzá és akkor nem lesz gond. Ha igazán szeretnéd szerintem a legtisztább ha a szüleidnek is elmondod mert ha koccan a kanállal nehezebb lesz kimagyarázni :)

Sok sikert !!!!

2009. jan. 29. 20:22
 5/7 anonim válasza:
én is csak annyit tudok mondani,hogy mond meg a szüleidnek,mert aztán még nagyobb baj lehet belőle
2009. jan. 29. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem köldökpiercingem lesz egy év győzködés után rávettem anyut hogy hagy csináltassak de csak úgy hogy a saját pénzemből csinááltatom mert egy forintot nem ad ki érte
2009. febr. 11. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:

ajj basszus am nekem is van két piercingem, és a nyelvbe nekem sem engedi apum.... egy ideig úgy akartam h ne tudja de sztem lehetettlen úgy megoldani h ne vegye észre.... megoldás: zsarold

kérd szülcsinapodra, még olcsóbban megússzák :D

am a második pc-m nekem is a fülemben van, egy industrial, és fél évig nem is tűnt fel neki, és amikor észrevette akk sem parádézott, mondtam kiveszem és visszaraktam egy fél óra múlva... ennyi...azóta nem szól be, a fülemből már csak fülbevalók látszódnak :D

2009. okt. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!