A nyelv piercing nagyon fáj? És el lehet titkolni szülök elött?
nekem szüleim nem engedik a piercinget.. de a köldökömbe már van.. most a nyelvembe is szeretnék.. de attól félek az elég feltünő lenne..
És mennyi ideig nem tudnék vele rendesen beszélni és enni?
Szép kis szülő-gyerek kapcsolat!
Szerintem beszéld meg a szüleiddel!
Nem véletlenül ellenzik!!!
Nekem 4 piercingem volt, már csak egy van, a köldökömben!
A többi az arcomon volt, de nem viselném már! (22/l)
Nekem 3 napja van piercing a nyelvemben és ha nem mondtam volna hogy van nem veszik észre ! Amikor átlövik nem fáj max kicsit kellemetlen. Az első nap az evés elég nehézkes. Levesen kívül nagyon mást nem kell enni :) Tejtermékeket 3-4 napig abszolút nem szabad !
Jó tanács szakemberhez menj aki ért is hozzá és akkor nem lesz gond. Ha igazán szeretnéd szerintem a legtisztább ha a szüleidnek is elmondod mert ha koccan a kanállal nehezebb lesz kimagyarázni :)
Sok sikert !!!!
ajj basszus am nekem is van két piercingem, és a nyelvbe nekem sem engedi apum.... egy ideig úgy akartam h ne tudja de sztem lehetettlen úgy megoldani h ne vegye észre.... megoldás: zsarold
kérd szülcsinapodra, még olcsóbban megússzák :D
am a második pc-m nekem is a fülemben van, egy industrial, és fél évig nem is tűnt fel neki, és amikor észrevette akk sem parádézott, mondtam kiveszem és visszaraktam egy fél óra múlva... ennyi...azóta nem szól be, a fülemből már csak fülbevalók látszódnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!