Mi lehetett ez? Egy Démon?
Éppen aludtam, arra keltem föl, hogy egy ezoterikus dolgokkal foglalkozó könyv a fejemre esett. Ezután megnyikordult az ajtó és még éppen láttam, hogy egy fekete alaktalan valami suhan el. Megijedtem és összeszorítottam a szemeim.Aztán meghallottam anyukám hangját (aki végig a konyhában tevékenykedett), hogy rám szólt,: Gyere fel a pincéből, tudod, hogy ott vannak az egérfogók is!
Az a gáz, hogy én az emeleten voltam.
Azt a könyvet csak úgymond megőrzésre hagyták nálam(a bnőm)
Nem álmodtam! Anyu utána még mondott valamit arról a pincés dologról.Ja, és a fejem felett, igaz polc van, de egy nagy doboz mögött sorakoznak a könyvek. Így szinte lehetetlen hogy egy könyv csak úgy magától a fejemre essen.
Van valami abban amit a felettem lévő írt!
Lehet egy jelzés valamire.Történt más furcsa dolog is körülötted??
Én velem is történt már hasonló de ha nem hiszel benne nem is hathat rád olyan szinten próbálj elfelejtkezni rólad és egy keresztet tegyél a szobád falára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!