Mi lehetett ez? (kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
tegnap fel vettem egy ilyen kristály nyakláncot keresztanya anyjáé volt régen, na szóval tök jó kedvem volt jót hülyéskedtünk párommal aztán egyik pillanatrol a másikra hihetetlen szar kedvem lett teljesen kifordultam magamból, nem akartam hogy kimenjen a párom, feküdtem az ágyon és szorongattam az említett követ, az arcom teljesen forró volt, a párom kivette a jéghideg kezemből a követ és azt mondta hogy forró a kő, próbált engem a párom kivinni az udvarra de ellenkeztem... minderre én alig emlékszem a párom mondta nekem.. ez egész akkor ért véget mikor a párom huga bejött a szobába ....
mi lehetett ez az egész?
2013. jún. 7. 12:07
1/3 anonim válasza:
Valami, aminek minden bizonnyal semmi köze sem volt a nyaklánchoz vagy az ezotéria bármely formájához. A kristályok csak szép kövek/fémdarabok, nincs semmi misztikus hatásuk.
2/3 anonim válasza:
forró arc hideg kéz, menj el orvoshoz mert valószínűleg eléggé felment a vérnyomásod és elájultál
3/3 anonim válasza:
Ez biztosan valamilyen fóbiás betegség.Először fordul elő?Ha már többször volt ehhez hasonló eset,javaslom a pszichológust,vagy a kivételesen ilyen esetekkel foglalkozó orvosokat.Ha először fordul elő,várj,hogy mikor fordul elő,milyen környezetben vagy amikor efféle dolgok történnek legközelebb veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!