Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetett ez? (Kérdésed túl...

Mi lehetett ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Egyik éjszaka felriadtam valamire. Nem láttam/hallottam semmit, ezért próbáltam visszaaludni. Amikor viszont kinyitottam a szemem(kicsivel késöbb) láttam elsuhanni egy alakot. Fényes volt, és gyorsan történt, emiatt azt hittem hogy egy autó fénye kintről.. Sikerült visszaaludnom, de hajnalban arra keltem, hogy 2 oldalról valami próbálja összenyomni a fejem. Nem a fejem fájt, tudom hogy ez más volt. Olyan érzés, mintha beszorultam volna valahova. Régebben történt egy hasonló eset. Akkor egyik éjszaka szuszogást hallottam magam mellől. Nem állati volt, rendes emberi lélegzés. Baromira beparáztam.

Hiszek a szellemekben, van is egy ősrégi temető a közelünkben, de nem szeretnék hívatlan vendégeket a házba...Ha bárki tud bármiféle elűzési módot, vagy valamit, hogy mi volt ez, kérem írjon!Fontos!

2011. jan. 25. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

ha el akarod űzni, akkor hívj szakembert, addig kérd meg szépen hogy nem akarsz tőle semmi rosszat és hagyjon békén, vagy imádkozz fehér gyertya mellett vagy mindkettő

szuszogást én csak nyáron szoktam tapasztalni, mindig a hajnali órákban azt hallom hogy valaki szuszog vagy mintha fújnák fel a kinti medencének azt a felfújható részét :S

egyik este meg arra ébredtem hogy valaki nyomkodta az orromat :S

2011. jan. 25. 20:23
 2/16 A kérdező kommentje:
A szuszogás itt is nyáron történt..
2011. jan. 25. 20:27
 3/16 anonim ***** válasza:
xD nálunk vidéken a szuszogást sündisznók okozzák az ágyam közel van az ablakok és régebben én is azt hittem vmi különös szellemes dolgok történnek aztán kiderült h csak a sünik garázdálkodnak odakint.
2011. jan. 25. 20:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem szivatásból de néha tök egyszerű és hétköznapi dolgokat túldimenzionálunk.Félálomban meg sok mindent belehet képzelni amikor az agy még nem áll készen annyira úgymond.
2011. jan. 25. 20:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sünik erre is vannak. Egy a bibi, magasan vagyok, és szerintem még nem tudnak repülni. Pedig inkább néhány süni mint más :DDD A "túldimenzionizálás" pedig nem túl igaz, mert nem félálomban voltam akkor már..Ha valakinek a fejét össze akarják nyomni, nem hiszem hogy gondol egyet aztán visszaalszik(vagy félálomban marad). Az volt az első, hogy próbáltam kiugrani az ágyból. :) Mindegy, remélem megunják a társaságomat, bár annak még jobban örülnék ha nem is lenne itt semmi.
2011. jan. 25. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Vannak olyan istenségek, akik az otthonokat védik. Az ő nevüket kell pirossal felírni a bejárati ajtóra, vagy akár a szobaajtódra, ablakkeretre. Régen volt erre egy rituálém, én meg is csináltam, miután a lakást is megtisztítottam (wicca szertartással). Utána sokkal jobban éreztem magam otthon.

Sajnos nem tudom, hogy megvan-e még a leírás, de szerintem ha kutakodsz a neten, találhatsz erről infókat. :)

2011. jan. 25. 21:21
 7/16 anonim ***** válasza:

A nyomás érzés legtöbbször alvási paralízisre utal és a félálomban, vagy rögtön ébredés után hallott hangok, és látott furcsa jelenségek is.

Ha nappal, vagy teljesen éber (nem is fáradt, fekvő, pihenő) állapotodban is megismétlődnek ezek a jelenségek, akkor el lehet gondolkozni más magyarázaton. A stressz, egészségügyi problémák, mindenféle testi-lelki bajok is okozhatnak hasonlókat, viszont ugyanígy benne lehet a pakliban más, esetleg most még a tudomány által meg nem magyarázott jelenség is.

Sajnos sokszor nehéz megállapítani.

2011. jan. 25. 21:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egyetértek azzokkal a hozzászólókkal akik először a megfogható magyarázatok keresésével kezdik.

Azonban azt sem lehet kizárni hogy valban valamilyen entitással lhet fdolgod. Legyen az szellem kóborlélek vagy démon, esetleg valami más. Elég sokan vannak.

Van egy egyszerű szertartás amivel megtisztíthatod a házat. Ez egy wicca szertartás de szerintem bármiben is higgy kellő hittel és bizalommal ez is működni fog.

fogalmazd meg hogy mit szeretnél pár mondatban amit könnyen meg tudsz jegyezni s elismételni.

PL: Kérlek titeket védő szellemek / istenségek

Védjétek házamat, kertem

S védjétek éltemet.

Segítsetek a rosszat kiűzni innen

Legyen újra rendben minden!

Úgy legyen! úgy legyen! Úgy legyen!

Mielőtt nekilátnál tisztogatni fogj egy poharat ami a kehely szerepét foja betölteni. Tegyél bele vizet és egy kevés sót. Majd keverd össze és miközben kevered mondd el a megfogalmazott szövegedet ( pl fentebb) és ondolj arra és hidd hogy sikerülni fog.

Ezután menj oda minden ajtóhoz ablkahoz telefonhoz összességében moinden olyan ponthoz ami kapcsolatot jelent a külvilággal pl internet hozzáfárás is tv stb...

Hintsd szét a vizet pl az ujjaddal és minden megállónál monnd el a szövgede. Nem muszály hangosan lehet magadban is.

Ezzel az egyszerűbb szertartással kapsz némi védelmet a negatív energiákkal szemben. Kvázi szigeteled a házat.

B variáció:

Valamely kultúrában a háziak a jobb tenyerüket befestették kékkel és azal yomatot készítettek a ház falára ezzel gátolva meg a rossz szellemek behatolását.

C verzió:

Keress egy védő istneséget és kérd meg hogy figyeljen a házra és a benne élőkre. Ehhez nem riktán áldozat bemutatása is szükséges lehet.

ÁLdozat: Istneságtől függően lehet gyertya áldozat füstölő áldoat vagy valamilyen illatos virág elégetése vízre bocsátása attól függöen hogy az adott istennek mi a atribútuma vagy hogy milyen megfelelések köthetőek hozzá ( fa virág növényi részek színek illatok stb...)

De fordulhatsz a runákohoz is vagy a reiki szimbólumai között is vannak védelmezőek amik papírra rajzolva védelemt nyújthatnak vagy erőt adhatnak a nagyobb ellenálláshoz.

Ezen kívül természetesen rengeteg módszer létezik még tehát érdemes megkeresni az erőnkhöz s gyomrunknak nézeteinknek leg megfelelőbbet

2011. jan. 25. 22:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek !!!
2011. jan. 26. 13:05
 10/16 anonim ***** válasza:

aki megint a félálommal jött, elmondom neki, hogy teljesen éber voltam ;)

nem hinném hogy süni lenne, hallottam már sünit szuszogni közvetlen közelről, amit meg én hallottam az hangosabb

2011. jan. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!