Mi lehetett ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod
hosszú. )
Figyelt kérdés
Egyik éjszaka felriadtam valamire. Nem láttam/hallottam semmit, ezért próbáltam visszaaludni. Amikor viszont kinyitottam a szemem(kicsivel késöbb) láttam elsuhanni egy alakot. Fényes volt, és gyorsan történt, emiatt azt hittem hogy egy autó fénye kintről.. Sikerült visszaaludnom, de hajnalban arra keltem, hogy 2 oldalról valami próbálja összenyomni a fejem. Nem a fejem fájt, tudom hogy ez más volt. Olyan érzés, mintha beszorultam volna valahova. Régebben történt egy hasonló eset. Akkor egyik éjszaka szuszogást hallottam magam mellől. Nem állati volt, rendes emberi lélegzés. Baromira beparáztam.
Hiszek a szellemekben, van is egy ősrégi temető a közelünkben, de nem szeretnék hívatlan vendégeket a házba...Ha bárki tud bármiféle elűzési módot, vagy valamit, hogy mi volt ez, kérem írjon!Fontos!
tipikusan az a hang amikor felfújnak egy medencét, nyaranta ilyenkor mindig ablakom alatt van egy ilyen felfújhatós medence, de kétlem hogy a jótét betörőbácsi állna neki a hajnali órákban medencét fújni, hogy le ne eresszen :D
2011. jan. 26. 21:18
12/16 anonim válasza:
Én egyszer ébredtem fel nyáron arra, mintha valaki mellettem horkolna. Aztán felkeltem, alig mertem felkapcsolni a lámpát. Aztán amikor odamentem az ablakhoz, akkor egyre hangosabb lett a horkolás. Másnap kiderült, hogy valaki részegen eltévesztette a haza fele vezető utat, és az előttünk lévő tuják alatt aludt el. :D Na, jó ezt csak azért írtam, mert mindennek van racionális magyarázata. Igaz, nem mindet tudjuk meg... Lehetséges, hogy félálomban voltál, olyankor szoktak ilyen furcsa hallucinációk előjönni.
2011. jan. 27. 15:40
13/16 anonim válasza:
Na és ahhoz mit szóltok, hogy én teljesen éber voltam és úgy hallottam szuszogást az ágyamnál? Pedig én nem kertes házban lakok...Na de nem hiszem, hogy kintről jött. Sőt, ez teljesen más volt. Én is rendesen beijedtem:s.
És a legjobb ebben, hogy tesóm is hallott egy ugyanilyen hangot nemsokkal előttem. :)
2011. jan. 28. 17:52
14/16 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy nem őrültem meg, és más is hall ilyeneket..:"D
2011. jan. 29. 10:44
15/16 anonim válasza:
Egyszer a szomszédba buliztak és nem tudtam aludni. Idegességembe a párnát a fejemre húztam és úgy próbáltam aludni. Fél óra múlva arra ébredtem, hogy a mellettem alvó öcsém felüvölt. Kiderült, hogy ő se bírt aludni, megakarta kérdezni tőlem hogy hogy tudok ilyen zene mellett aludni, mire nem látta a fejemet és azt hitte "eltűnt" xDDDD
2011. jan. 29. 17:10
16/16 anonim válasza:
Nekem hatodikos koromban volt olyan,hogy valamire felriadtam hajnalban.és én is szuszogást hallottam az ágyam mellett,illetve kopogást a falamon. elég jól hallható,mert gipszkarton a fal. nagyon megijedtem és azóta is volt pár ilyen érdekes eset itthon. többször is láttam egy fekete alakot aki az előszobában állt. Anyukámra pedig rászállt egy öregember szelleme,ami nem rég derült ki. én nyáron mikor felkeltem a lábamnál egy öregember ült. hatodikos korom óta nagyon ritka az,hogy nem lámpa mellett alszom. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!