Miért ver így engem a sors?
Figyelt kérdés
Nem működik a laptopom, rajta van a regényem és nem tudok hozzájutni! Nem tudom folytatni, nem tudom befejezni! Ha van isten akkor gyülölöm!
Gyülölöm teljes szívemből, hogy ezt teszi velem! Hogy nem engedi, hogy sikeres legyek.
2013. júl. 22. 15:12
1/2 anonim válasza:
Azért ver, hogy a közönséget megkímélje a béna írásodtól.
2/2 anonim válasza:
Mi az, hogy ver téged a sors? Komolyan gondolod? Mások az utcán alszanak, éheznek, nyomorognak, bántalmazza őket a családjuk, terrorizálják őket, az életük egy kész rémálom. Emberek arra kényszerülnek, hogy kolduljanak, nélkülözzenek. És te a regényeden vagy ennyire kiakadva? Én ilyen önző embert még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!