Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért én hozok mindenkit mindenkivel össze, engem meg mért nem hoz senkivel össze a sors?
Figyelt kérdés
Már nagyon elegem van. Mindig összehozok valakit valakivel,de nekem sose jön össze semmi. :(2009. dec. 21. 18:34
1/12 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert neked nincs merszed kezdeményezni, ezért más kapcsolatába mélyíted el magad. Ha ez így van, akkor egy szép kis viselkedés pszichológia tanulmányt lehetne írni belőle.
2/12 A kérdező kommentje:
nekem van merszem, de izé.. a másik fél nem nagyon akarja. érted? :\
2009. dec. 21. 18:38
3/12 anonim válasza:
Akkor annyira már nem érdekes :( Ezt a természeted és/vagy a kinézeted okozhatja. Utóbbin sajnos nem lehet segíteni, viszont a viselkedéseden változtathatsz bármikor. Csak tudni kéne min. Ha nem tudod, akkor kérdezz meg pár embert, hogy mi zavaró benned, ha van olyan.
4/12 A kérdező kommentje:
de, ma is "csendesnapon" röhögtetem akörülöttem lévő népet és a csajok is röhögnek meg minden,végén még odajönnek mns cím stb.. azt SEMMI. :S
2009. dec. 21. 18:54
5/12 anonim válasza:
Sztem egyszerüen Randaaaaa vagy :D
6/12 A kérdező kommentje:
anyudat üdvözlöm ^^
de most nem helyes pasi valaki kék szemel barna hajjal jó humorral kedvességgel?
2010. febr. 2. 17:20
7/12 anonim válasza:
Cupido vagy :) ! (és amúgy Cupidot téged is utol fog érni a szerelem ^^ ne légy türelmetlen!)
9/12 A kérdező kommentje:
zsír. akkor várok :D
2010. febr. 2. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!