2 éves kenderhasználó korszakom lezárult, de vajon meddig? Azóta jó általános közérzetem van, attől lehet hogy újra "tiszta" vagyok?
Volt egy igen csúnya válása szüleimnek, ami után könnyű út vezetett a rossz társaságba,ahol persze volt füvezgetés
meg herbál.Felső-középosztálybeli srác vagyok, tudom mi a helyes és helytelen. A kérdés az,hogy ha már fejben eldöntöttem hogy nem fogok ezekhez nyúlni még alkalmanként sem (ahogy eddig tettem), meg tudom majd állni? Van normális hobbim azóta: testépítés, jó a genetikám,komolyan is csinálom szerencsére,van motivációm. (Idióták kíméljenek,komoly a kérdés)
én még olyan emberrel nem találkoztam aki ne tudta volna abbahagyni ha már fejben eldöntötte.
sok sikert, némi kitartással sima szerintem
Idehaza vigyázni kell ezekkel.
Én már rengeteg tanulmányt olvastam a dologról amelyek azt mondják, hogy a fűszívásnak nincsen kártékony hatásai. Rengeteg összehasonlítást olvastam az alkohollal, és arra jutottam, hogy mindenki jobban járna ha füvezne.
De nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy sok embert kezelnek a toxikológián túladagolással.
Ez azért van mert azok az országok ahol illegális a cannabis, ott a feketepiac tele van egy csomó hamis szerrel amelyeknek a tartalma nem is igazi Cannabis hanem egy csomó szintetikus sz.r amelyek valóban káros hatásai lehetnek. Ez nem új keletű dolog, az USA-ban a szesztilalom idején ugyanez történt az alkohollal, tele volt egy csomó hamis szerrel a piac.
Szóval ha jól be akarsz tépni akkor menj Kanadába,Hollandiába vagy Coloradoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!