Nagyon rossz a közérzetem, utálom a sulit, azt hogy nincs szabadidőm stb. Mit tegyek? Minden olyan kilátástalan.
Fogadd el!
vagy az is jó ha 2en összefogunk és teszünk valamit azért, hogy megreformálják ezt a szar rendszert, hogy legalább a további generációnak ne kelljen ezt a sok baromságot agyba főbe tanulni, ha már nekünk kellett
19f
Hidd el ez nem fog változni!
Legfeljebb még kevesebb szabadidőd lesz, főleg mikor már dolgozni fogsz!
Akkor már az őszi, téli, tavaszi és a nyári szünetnek is lőttek!
Próbáld meg hasznosan kihasználni a szabadidődet ami még megmaradt neked, mert később bánni fogod.
Mert idővel még annyid sem lesz!
Utolsó válaszoló.
Honnan tudod, hogy mennyi szabadideje lesz, ha befejezi az iskolát? Kötelező mindenkinek kínlódni, vergődni a későbbiekben? Nem hinném. Igazából csak a gondolkozásmódon kell változtatni, mindegy hány éves vagy, mit csinálsz, a lényeg, hogy elfogadd, amiben élsz, és mindig a jelen pillanatra figyelj. Ez saját tapasztalat, mert én is így voltam. Vagy a múltamon rágódtam, vagy a jövő bizonytalanságától szenvedtem. Éppen a legfontosabb, a jelent nem tudtam megélni. Ez tragikus. Mindig találsz a Jelenben, a Mostban valami vigaszt. Ez az emberi lét lényege. Hidd el.
tiszteletben tartom az álláspontodat, de nem érték veled egyet.
Én nem a mának élek.
Igen is előre terveztem az életem és a karrierem, pontosan tudom mit akarók elérni és mit várók el az élettől.
Én nem ösztönből akarok élni mint az állatok, én azok közé akarók tartozni akik létrehozzák/alakítják a jövőt és nem csak megélik azt.
Hogyan tudhatnád, mit akarsz elérni? Úgy írtad ezt, mintha maximálisan ismernéd magad és a körülötted levő világot, a természetet. Ugyan. Minden nap új, minden pillanat új, mi emberek pedig állandóan változunk. A tegnap hangulata nyomtalanul eltűnik másnap reggelre.
Azt írtad, hogy létrehozni akarod, sőt alakítani a jövőt. Hát, ez enhyén szólva meredek, ugyanis nincs egyebünk, mint a jelen pillanat. Alakítgathatod a jővőt, olyan álomszinten, fantáziával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!