Ti naponta mennyi időt töltötök el ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Én már teljesen függő vagyok, akár 2-3 órát is itt tudok ülni és megválaszolgatni a kérdéseket.Ti hogy vagytok ezzel?Jó érzés hogy segíthetek valakinek :)2013. júl. 18. 12:50
2/3 anonim válasza:
Napi 2-3 órát összeségében. Nem egy huzamban hanem időnként felnézek az oldalra. Néhányszor reggel, néhányszor napközben és néha este is. Megesik hogy napokig nem válaszolok egy kérdésre se de volt már hogy egy nap válaszoltam kb. 20 kérdésre is:D
3/3 anonim válasza:
En kb. 1-2 orat!:) De van, hogy nem egyszerre, hanem egybol csak 1 orat!
En azert szeretem, mert segithetek masoknak ami nekem nagy oromot okoz!:)
Szeretek kerdezgetni is!:) Van, hogy tok hulye valaszokat kapok, de van, hogy tok ertelmeset!:)
Udv!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!