Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időt töltötök nagyjából...

Mennyi időt töltötök nagyjából a párotokkal naponta vagy hetente?

Figyelt kérdés

Elégedettek vagytok ezzel az időmennyiséggel??

Én szeretnék párommal több időt eltölteni, mert elég kevés időnk jut egymásra, annak ellenére, hogy együtt élünk, de úgy látom rajta, hogy ő ennyivel is megelégszik...nem tudom, h én akarok-e túl sokat, velem van a baj, vagy ő a furcsa, hogy nem hiányzik neki, h több értékes időt töltsünk együtt....?

Most napi mondjuk 1-2 órát vagyunk együtt, ha van vmi közös program, ritkán, akkor mondjuk 3-4, +alvás...plusz azok a hétvégék, mikor nem dolgozik, vagy vmelyikünk nem megy haza a családjához...mondjuk kb havi 1-2.

2013. jún. 7. 23:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez attól függ. Most kb. két hete nem láttam, mert államvizsgázni fogok. Nem vagyok elégedett vele, de hát most ebben egyikünk sem hibás. Azon kívül... sok minden függ attól is, éppen milyen műszakban dolgozik. Hetente 2-3 napon ált. tudunk találkozni így is, és ebből egyet-kettőt együtt is töltünk majdhogynem végig. Picivel több jó lenne, de tudom, hogy erről nem ő tehet, és nem is én, ha meg együtt vagyunk, ált. minőségileg töltjük az időt.
2013. jún. 7. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Hétköznap estetől reggelig hétvégen akkor egész nap. Meg mikor szabi van vagy ünnep. Keveslem minden nap non stop lenne jo
2013. jún. 8. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi naponta 24 órát vagyok együtt, már kb 15 éve, és igen jól müködik, meg vagyonk elégedve ezzel.
2013. jún. 8. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!