Mi a véleményed a rockerekről?
Nem értem a rockerekről egyből azt gondolja mindenki hogy lopja az anyukájától a pénzt hogy legyen mit hétvégén hányni egy olyan rockert nem ismerek aki lopná a pénzt
DE ő megdolgozik érte jéééééé aztaa
Kicsit sok a téves eszme a rockerekről nem?
Aki nem volt még rocker ne szóljon bele!
09-21 14:31!! barátocskám!
A rockerek egyátalán nem rasszisták, én is rocker vagyok már isten tudja mióta, apám is az, rock zenében nőttem fel. sőt bandában is játszom mint gitáros! És nem vagyok rasszista. Egyik banda tagunk sem az! A rockerek mindig elítélték az elnyomást(ez is lázadás)!
Ennyiből a discosok is rasszisták, mert ők meg elítélik a rockereket, mert csak ezeket tudják mondani: fejrázó majmok, igénytelenek stb......
ez hülyeség!
A rockerekkel semmi baj.Ezzekkel a kis zselézet haju,body pólós kis discós/house-os gyerekekkel van baj.Verik a nyálukat játszák a keményet a kis köcsögök.
31/F
Annyit tudok mondani, hogy aki nem is tudja mi az a rock és mire jó és felszabadító az meg se szólaljon a sok Disco-s fürdősk.vára buktok akik tömegmásolatok? :)
Gratulálok csak szólok még az is lehet büdös aki Jazz-t nyomat.Gratulálok a sok elmebeteg válaszolónak aki azt sem tudja mit beszél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!