Mi a véleményed a rockerekről?
én is rocker vagyok, már 6 éve! akkor büdös is lettem hirtelen? na ne mááár. szerintem jól néznek ki, és nekik legalább van egy életérzés az öltözködésükben :)
21/lány voltam :D
2009-12-16 13:06-nak írom:
akkora kamu amit írtál.. az én párom is rocker és nagyon helyes pasi.. (L) sokan buknak rá. ja és ő 34 éves és 11 éves kora óta rocker, szóval hülyeséget beszélsz..meg nagyon sok barátja is van, és még a szüleim is elfogadták, mert kedves és tiszta és rendes dolgos ember.. szeretik is őt a családban! jah, am én is rocker vagyok.. 21/lány
omg mennyi gyökér van ezen az oldalon xD
büdösek a rockerek, meg hogy rondák... -.-'
énis rocker vagyok, és nemvok se büdös se ronda, meg a haverjaimse, és így rockerként nagyon jól érzem magam, örülök hogy nemvagyok olyan diszkós köcsög akik csak kritizálnak =D
Na de akkora diszkós miért köcsög :D?
Amugy leszarom mind a 2t szerintem 1ik se jo a rock meg főleg undorító ha valaki túlzásba viszi sötét cuccokba jár meg ienek...
Rocker csaj vagyok azon belül meg inkább metálos, és nem vagyok se ronda, se büdös, ez csak egy gyökér tévhite a magukat "normálisnak tartó" embereknek!!!
Nem értem miért kell valakit ba..tatni, azért mert rocker!!!
Embere válogatja, ki ilyen, ki olyan, de nem kell ezt egy stílushoz sem kötni!!!!
"AMÍG A FÖLD KEREK MINDIG LESZNEK ROCKEREK!!!"
Tépett lelkű, tépett szárnyú madarak:(
A primitív hozzászólóknak üzenem, hogy se ronda, se büdös nem vagyok és ki se nőttem belőle.
29L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!