Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed a rockerekről?

Mi a véleményed a rockerekről?

Figyelt kérdés
+ gothokról?
2010. jan. 31. 18:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
semmi jó:)!Nem tetszik a kinézetük meg a zenéjük.viszont mint ember lehet normális az illető csak rossz az izlése:D!Ez nem gátol meg abba hogy barátkozzak velük.
2010. jan. 31. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Kevés van belőlük.
2010. jan. 31. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
semmibajom a rockerekkel!! de ha nagyon durván néznek ki attól én is hányok...AM A ROCK ZENÉVEL SINCS SEMMI BAJOM! pl.: én is azt hallgatok(!!a hard rockot és sem nembirom!!)
2010. jan. 31. 19:17
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
a goth-ok meg az emonál is rosszabbak... az emot azt birom. de a goth az iszonyatos!
2010. jan. 31. 19:19
 5/15 anonim ***** válasza:
11%
nem bírom
2010. jan. 31. 21:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem alapban őket is kettő felé lehet osztani.

Vannak a tarhálós, saját hányásukban fetrengő igénytelen rockerek és akik az igazi művészi zene miatt hallgatják és nem véletlenül isszák maguk a sárga földig vagy szívják szét az agyuk.

Tehát a második kategóriával semmi problémám nincs, az ilyenek általában intelligens emberek, az elsőkről pedig szerintem nincs mit mondani..

2010. jan. 31. 22:02
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Én nem tartom magam valami nagy rockernek személy szerint, de ha muszáj lenne besorolnom magam valahová, akkor azt mondanám, hogy rocker vagyok. De ez nem azt jelenti, hogy feketében járok és minden hétvégén depresszió koncerten csápolok és leiszom magam a sárga földig. Nem iszok, nem drogozok, nem cigizek, nem nézek ki úgy mint egy kriptaszökevény. Nem attól rocker valaki, ahogy kinéz, és amennyit iszik meg káromkodik. Sok (divat)"rocker" ezt nagyon félreérti. Jah.. És nem az alapján kéne ítélni, hogy ki milyen műfajt képvisel, hanem hogy milyen ember. Ezt is sok ember benézi.
2010. jan. 31. 22:50
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Ebben igazad van, kedves utolsó, de aki csak pusztítja magát, arról nem süt az intelligencia (:
2010. jan. 31. 23:32
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Az önpusztításról: Ne felledjük el, hogy a legnagyobb művészek és értelmiségiek mind erősen pusztították magukat, nem véletlenül: ők az ÉLET igazi arcát látták, és tudták, hogy semmi értelme sokáig élni.

Amúgy a metallica-pólos (tisztelet a kivételnek, de általában ők azok, akik miatt rossz a rockerek megítélése) identitászavaros, igénytelen és eszmeiség nélküli rockereket nem szeretem. (Magam is voltam rocker, de akkor sem szerettem őket.)

Nem szeretem a kinyalt, külsőleg abszolút igényes (jó cuccok, jó ízlés), de belül teljesen üres darkosokat, vagy gótokat.

Igazság szerint ez olyan életfelfogás, aminek látszania sem muszáj, benne van az embernek. Na aki ilyen őszinte rocker, azt nagyon szeretem.

Az igazi punkokat is nagyon szeretem. Tarháljanak csak, a jég hátán is megélnek, bármilyen bunkók is én pont ezt szeretem bennük. Mivel a világ nem törődik velük, hát csak ők maradnak maguknak, és nekik kell önmagukkal gondolniuk.

A lényeg, hogy az sugárzik az illetőről, hogy igényes, ill. gondolatokkal teli rocker, goth, dark, punk és őket szeretem.

Az emót azért gyűlölöm, mert ezeknek a torz leágazása, mind külsőleg és mind eszmeileg. Mivel torz, az eszme is torz, tehát a csiri-csáré külsőségek mögött teljesen üres.

Akinek nem inge ne vegye magára, de pl. az emósok tehetnek róla, hogy rossz a megítélésük, mert nincs igazi tartalom, és ezt mindenki érzékeli.

2010. febr. 1. 12:03
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
A rockereket annyira nem bírom, ahogy a tcs,ossian,kalapács,+hasonló zenéket sem, a gothokat és darkokat viszont imádom,ahogy az ilyen zenekarokat is,pl HIM, 69EYES, Land of Charon, Lacrimosa, The Cure, Depeche mode, Sisters of mercy stb
2010. febr. 2. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!