Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek Jézusban? Mert én igen!

Hisztek Jézusban? Mert én igen!

Figyelt kérdés
Jézus,Hisztek,hitt

2013. júl. 3. 00:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Fogod a halál útán! De sajna akkor már késö lesz! És a pokol tüzében fogsz perzselödni!Az Könyörüljön az ilyen elveszet embereken mint tik vagytok magyarok(Tisztelet a kivételnek)

Az Isten haragja már láthatóan sulytja Magyarórszágot!

Tik kemény lelkü és fajgyülölö emberek vagytok.

(Az Isten közelebb van mint gondolnátok,és csak akkor jösztök rá a büneitekre ha ittvan a végsö idö!

Bocsásatok meg az ilyen szavakért!De sajna ez az igazság...!

2013. júl. 9. 18:34
 12/17 SimkoL ***** válasza:

Bár sem fanatikus ateista, sem Istenhívő nem vagyok, de ha ilyen emberek próbálnának meggyőzni.....

Amiben én hiszek: saját magam, családom, barátaim....

Néha elmegyek templomba - római katolikus vagyok -, de az nem azt jelenti, hogy elvakult hitem van. Ha nem Európa szivében élnénk, hanem a Himaláján, akkor valószínű most Budhát imádnánk :)

Sajnos az olyanok mint Te éltetik a szcientológia alapú vallásokat, nem látjátok reálisan az életet. Az aki Isten és Jézus között nem tud különbséget tenni hát......

(Tudod a sok pont azt jelenti, hogy gondolkozz el a mondat befejezésén)

2013. júl. 17. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:

"Magyarórszágot" "Tik"

Fantasztikusan nagy IQ-val rendelkezel...

2013. júl. 27. 18:18
 14/17 anonim válasza:

Szega! Ne más életét éld, mert az már nem is élet!

Minden jót!

2013. aug. 12. 10:23
 15/17 anonim ***** válasza:
"Az Könyörüljön az ilyen elveszet embereken mint tik vagytok magyarok". Mért, akkor te kivagy? Mindegy is, ha nem magyar vagy, akkor el lehet tolni a biciklit.
2013. dec. 11. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Ööö... Ha nem vagy magyar, még talán meg tudom érteni, hogy miért írsz ilyen ,,helyesen", de attól még nagyon égő. Egyébként mire jó az, hogy ezt ide kiírtad? Hogy leszólod azokat, akik nem abban hisznek, amiben te? Hmm... Jó, keresztényi felfogás: azokat fikázni, akiket meg lehetne téríteni, ha megszeretnék Krisztust és az egyházat, de ettől a kérdéstől szinte szégyellem, hogy keresztény vagyok... Az ilyen h*gyagyúak miatt, mint te! Azt hiszed, hogy ezzel bárkinek jót teszel?

Légyszíves, ne írj több ilyen kérdést! A vallási nézeteidet a pokolról és a hitről pedig kérlek tartsd meg magadnak!

2013. dec. 16. 17:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Na mi van, Asztrik?
2014. márc. 16. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!