Hogyan beszéljem rá anyukámat hogy meg engedje hogy lehessen nyelvpiercingem? 16/L
Nah! Tegyük tisztába a dolgokat!
A nyelv: A nyelv az szájüregben található jellegzetes alakú, nyálkahártával borított, izmos képződmény.
Mint minden izomzat ez is képes a regenerációra. Ezért semmilyen mozgási "gyengeséget" nem fogsz érzékelni, ezt garantálom! Sőt a nyelv a leggyorsabban regenerálódó szervünk. Így ha te azt átszúratod, annak a "lyuknak" a fala ugyanolyan szövetet állít oda mint ami a nyelvedet borítja. Így külső baktériumok nem jutnak be rajta. Ez hülyeség, hogy te neked az begyullad egy náthától meg hasonlóktól. Ahogy az is hülyeség hogy 1-2hétig nem tudsz enni.. Én kedden csináltattam meg, szombat este buli után már hambiztam. 6 éve van meg, egyetlen egyszer nem volt begyulladva!! Megfelelő szájhigiénia mellett nem fog begyulladni sosem! Az első pár nap szar azt aláírom, de azt túl lehet élni. Az is hülyeség szerintem hogy visszataszító. Én pasi vagyok kifejezetten szerettem barátnőm piercinges cumiját! Isteni volt.. Jól lehet vele játszani. :)
Hátrányokról: Semmiképp ne fémet használj miután már ki tudod cserélni magadnak! A fém brutálisan tudja koptatni a fogzománcot! A műanyagnál ilyen veszély nincs! A beszéd első 1-2 hétben érdekes lesz, de tényleg maximum 1-2 hét.
Kérdésedre hogy győzd meg anyukád: Mond el neki nyugodt beszélgetés mellett hogy neked ez tetszik, és ezt a fajta testékszert nem feltétlen látja csak az akinek megmutatod illetve aki kinézi a szádból. Nem olyan mint egy szemöldök vagy ajak piercing ami tényleg gáz. Te ez nagyon szeretnéd és ténylegesen nincs mitől félni.
Kérdésedre hogyan győzd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!