Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem rá anyukámat...

Hogyan beszéljem rá anyukámat hogy meg engedje hogy lehessen nyelvpiercingem? 16/L

Figyelt kérdés
Nyelvpiercinget szeretnék de anyukám nem engedi meg..mit csináljak ? Saját pénzemből lenne..normális piercingeshez mennék ! Már nagyon régóta szeretnék..amikor 14óves voltam és meg kérdeztem akkor azt mondták ha még mindig szeretném akkor megcsináltathatom ha 16éves leszek és most meg azt mondja anyám hogy nem engedi és amikor meg kérdezem hogy miért nem akkor azt mondja hogy azért mert ő nem akarja !:S Mit csináljak ? Mivel beszéjem rá ? Az se érdekli hogy régen meg ígérte !

2013. júl. 2. 21:31
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Júj..az nagyon rossz lehet meg rossz is !:S
2013. júl. 3. 21:35
 22/28 alfissimo válasza:

Nah! Tegyük tisztába a dolgokat!

A nyelv: A nyelv az szájüregben található jellegzetes alakú, nyálkahártával borított, izmos képződmény.

Mint minden izomzat ez is képes a regenerációra. Ezért semmilyen mozgási "gyengeséget" nem fogsz érzékelni, ezt garantálom! Sőt a nyelv a leggyorsabban regenerálódó szervünk. Így ha te azt átszúratod, annak a "lyuknak" a fala ugyanolyan szövetet állít oda mint ami a nyelvedet borítja. Így külső baktériumok nem jutnak be rajta. Ez hülyeség, hogy te neked az begyullad egy náthától meg hasonlóktól. Ahogy az is hülyeség hogy 1-2hétig nem tudsz enni.. Én kedden csináltattam meg, szombat este buli után már hambiztam. 6 éve van meg, egyetlen egyszer nem volt begyulladva!! Megfelelő szájhigiénia mellett nem fog begyulladni sosem! Az első pár nap szar azt aláírom, de azt túl lehet élni. Az is hülyeség szerintem hogy visszataszító. Én pasi vagyok kifejezetten szerettem barátnőm piercinges cumiját! Isteni volt.. Jól lehet vele játszani. :)

Hátrányokról: Semmiképp ne fémet használj miután már ki tudod cserélni magadnak! A fém brutálisan tudja koptatni a fogzománcot! A műanyagnál ilyen veszély nincs! A beszéd első 1-2 hétben érdekes lesz, de tényleg maximum 1-2 hét.

Kérdésedre hogy győzd meg anyukád: Mond el neki nyugodt beszélgetés mellett hogy neked ez tetszik, és ezt a fajta testékszert nem feltétlen látja csak az akinek megmutatod illetve aki kinézi a szádból. Nem olyan mint egy szemöldök vagy ajak piercing ami tényleg gáz. Te ez nagyon szeretnéd és ténylegesen nincs mitől félni.

Kérdésedre hogyan győzd meg.

2013. júl. 6. 13:17
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Ment a zöld kéz ! :) Amúgy ha már nincs feldagava vagy nem is dagadt fel akkor 4-5nap után már kicserélhetem rövidebbre ? :D
2013. júl. 6. 19:20
 24/28 A kérdező kommentje:
Na meg ha sós vízzel öblögetek az összehúzza a sebet,ugye ? :) És jobban gyógyul tőle ? :)
2013. júl. 6. 19:22
 25/28 anonim ***** válasza:
Pedig nagy elöny, ha egy lánynak van nyelv pcje és tudja használni is' :D
2013. júl. 6. 22:09
 26/28 A kérdező kommentje:
:) Nem tudod hogy 4-5 nap után ki lehet e cserélni ? :)
2013. júl. 6. 22:14
 27/28 alfissimo válasza:
a sebnek nem kell sósvizes öblögetés mert tényleg egy pár óra alatt összehúzódik magától. egy-két nap után használj esetleg Consodyl-t. ez egy szájöblögető amit fogászati "műtétek" után szoktak javasolni. Ez tökéletes lesz neked hogy ne legyen gyulladás! Bármelyik patikába betudod szerezni vény nélkül. Még talán DM-ben vagy Rossmann-ban is nem vagyok benne biztos. Remélem segítettem :)
2013. júl. 7. 17:18
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszi :) Eddig te segítettél a legtöbbet és neked volt a legnormálisabb a válaszod :)
2013. júl. 7. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!