Hogyan beszéljem rá anyukámat hogy meg engedje hogy lehessen nyelvpiercingem? 16/L
Szerintem nem sok értelme van.Inkább köldököd felé tetess egyet.Sokkal szebb.Lehet anyukád amolyan régimódi.Várj még 2 évet.Szerintem akkor már megengedi mindkettőt.De szerintem egy csajon nagyon szexy a köldökpiercing vagy ha több van a fülében.
Szia!
amikor a füleset írtam, akkor még nem írtad, hogy az már televan:D nem is kell oda több
na, ugyanazt a gyulladást, ami a köldöködnél van, képzeld el a szádba... azért nem túl kellemes vele enni...
meg mondom: fiúk egy jó részét taszítja, mert elképzelik, hogy smárolásnál ottvan, esetleg szopásnál is ott kellemetlenkedik...
talán egy picivel többet tudtunk meg a kelleténél:D
szebb nem leszel tőle, zavaró... mi kell még, hogy lemondj róla?:D
Hát lehetséges ! :)
Nem tudom,mondjatok még..hátrányait meg ilyeneket ! :)
egy ismerősöm egyszer berúgott, és másnap úgy ébredt, hogy egy pc volt a mellbimbójában:D (fiú)
mondta, hogy ha már itt van, akkor nem szedeti ki... rá egy hónapra egy koncerten a pogóban kiszakadt...
oké, én fiú vagyok, úgyhogy az evési szokásaim valószínűleg intenzívebb, de egy fémizével a számban tuti, hogy nem lehet egy jóízűt habzsolni.. ha be van gyulladva, akkor meg aztán tuti nagy élmény.. ehetsz levest, mert a nyelv mozgása miatt fájna egy szilárd kaja mozgatása, de a leves is csípni fogja ha begyullad...
nem tudsz kényelmesen boritékot nyalni:D (talán a pasid nagyobb érv volt...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!