Hogyan beszéljem rá anyukámat hogy meg engedje hogy
lehessen nyelvpiercingem? 16/L
11/28 A kérdező kommentje:
Az csúnya :D Nem is emlékezett hogy hogyan került oda ? xD :D Ne aggódj..én is imádok enni,mindent összevissza eszek azt csodálkozok hogy fáj a hasam :D De azt mondják hogy egy idő után észre se veszed hogy ott van :D Élhetnék bögrés levesen de az meg fél fogamra se lenne elég..meg kéne innom 5-6 bögréslevest egy evésre ahhoz hogy jóllakjak :S :)
na, látod?:D és a belövés után egy-két hétig viszont biztosan kímélned kell... kibírsz egy hetet bögréslevesen?:D
és a nyelved egyébként elveszíti a mozgékonyságát is.. elvégre egy izomról van szó, amit átszúrnak.. persze, mozogni fog, meg életképes maradsz, de kevésbé könnyedén..
2013. júl. 3. 20:50
13/28 A kérdező kommentje:
Nem,nem bírnám ki..szerintem meg is halnék :D Meg utána elméletileg selypít is az ember :S
az meg a másik:D
"Nyekem asér vhan nyejvpijszingem, mer ez egy fojmája az önkifejezsésnek".. csak annyira önkifejező, hogy magadat sem tudod kifejezni rendesen:D
látod, mennyire előnytelen?:D
2013. júl. 3. 20:57
15/28 A kérdező kommentje:
És a nyelvpiercingbe mi az önkifejező meg egyeltalán akármilyen piercingbe ? :D Annyira utálom azokat a r@bancokat akiknek miután kiszúrták akármilyen testrészét rohannak az első tükörhöz és lefényképezik hogy felrakják a facebookra..milyen az már ? :S :D Nekem is van köldök piercingem mégse fényképeztem le és raktam fel a facebookra..hát nem ? :D
hát de:D
na, meggyőztelek?:D
2013. júl. 3. 21:10
17/28 A kérdező kommentje:
Talán :D Erősen elgondolkodtam rajta hogy érdemes lenne e azért megcsináltatni hogy utána 1-2hétig csak bögrés levesen tudjak élni !:S :D
és ne feledd, hogy nem csak a belövés után fog begyulladni.. random akármikor begyulladhat a legkülönbözőbb okok miatt.. (pl nátha, torokgyulladás, evés közben irritálódik stb...)
2013. júl. 3. 21:17
19/28 A kérdező kommentje:
Egy ku@va náthától is begyulladhat ?:S
hát tele van a szád kórokozókkal... jó, nem szabályszerű, de a természet a nyelvet egy zárt dolognak szánta, ehelyett csapsz rajta egy lyukat.. az bizony fertőzéskapu egyenesen a véráramba.. simán bemászhatnak a dolgok.. (nem baktérium, mert a nátha vírusos:D)
torokgyulladásnál talán jellemzőbb lehet, mert az tipikus gyulladásos betegség na:)
2013. júl. 3. 21:30
Kapcsolódó kérdések: