Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem rá anyukámat...

Hogyan beszéljem rá anyukámat hogy meg engedje hogy lehessen nyelvpiercingem? 16/L

Figyelt kérdés
Nyelvpiercinget szeretnék de anyukám nem engedi meg..mit csináljak ? Saját pénzemből lenne..normális piercingeshez mennék ! Már nagyon régóta szeretnék..amikor 14óves voltam és meg kérdeztem akkor azt mondták ha még mindig szeretném akkor megcsináltathatom ha 16éves leszek és most meg azt mondja anyám hogy nem engedi és amikor meg kérdezem hogy miért nem akkor azt mondja hogy azért mert ő nem akarja !:S Mit csináljak ? Mivel beszéjem rá ? Az se érdekli hogy régen meg ígérte !

2013. júl. 2. 21:31
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Az csúnya :D Nem is emlékezett hogy hogyan került oda ? xD :D Ne aggódj..én is imádok enni,mindent összevissza eszek azt csodálkozok hogy fáj a hasam :D De azt mondják hogy egy idő után észre se veszed hogy ott van :D Élhetnék bögrés levesen de az meg fél fogamra se lenne elég..meg kéne innom 5-6 bögréslevest egy evésre ahhoz hogy jóllakjak :S :)
2013. júl. 3. 20:48
 12/28 anonim ***** válasza:

na, látod?:D és a belövés után egy-két hétig viszont biztosan kímélned kell... kibírsz egy hetet bögréslevesen?:D

és a nyelved egyébként elveszíti a mozgékonyságát is.. elvégre egy izomról van szó, amit átszúrnak.. persze, mozogni fog, meg életképes maradsz, de kevésbé könnyedén..

2013. júl. 3. 20:50
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem,nem bírnám ki..szerintem meg is halnék :D Meg utána elméletileg selypít is az ember :S
2013. júl. 3. 20:53
 14/28 anonim ***** válasza:

az meg a másik:D

"Nyekem asér vhan nyejvpijszingem, mer ez egy fojmája az önkifejezsésnek".. csak annyira önkifejező, hogy magadat sem tudod kifejezni rendesen:D

látod, mennyire előnytelen?:D

2013. júl. 3. 20:57
 15/28 A kérdező kommentje:
És a nyelvpiercingbe mi az önkifejező meg egyeltalán akármilyen piercingbe ? :D Annyira utálom azokat a r@bancokat akiknek miután kiszúrták akármilyen testrészét rohannak az első tükörhöz és lefényképezik hogy felrakják a facebookra..milyen az már ? :S :D Nekem is van köldök piercingem mégse fényképeztem le és raktam fel a facebookra..hát nem ? :D
2013. júl. 3. 21:09
 16/28 anonim ***** válasza:

hát de:D

na, meggyőztelek?:D

2013. júl. 3. 21:10
 17/28 A kérdező kommentje:
Talán :D Erősen elgondolkodtam rajta hogy érdemes lenne e azért megcsináltatni hogy utána 1-2hétig csak bögrés levesen tudjak élni !:S :D
2013. júl. 3. 21:14
 18/28 anonim ***** válasza:
és ne feledd, hogy nem csak a belövés után fog begyulladni.. random akármikor begyulladhat a legkülönbözőbb okok miatt.. (pl nátha, torokgyulladás, evés közben irritálódik stb...)
2013. júl. 3. 21:17
 19/28 A kérdező kommentje:
Egy ku@va náthától is begyulladhat ?:S
2013. júl. 3. 21:26
 20/28 anonim ***** válasza:

hát tele van a szád kórokozókkal... jó, nem szabályszerű, de a természet a nyelvet egy zárt dolognak szánta, ehelyett csapsz rajta egy lyukat.. az bizony fertőzéskapu egyenesen a véráramba.. simán bemászhatnak a dolgok.. (nem baktérium, mert a nátha vírusos:D)

torokgyulladásnál talán jellemzőbb lehet, mert az tipikus gyulladásos betegség na:)

2013. júl. 3. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!