Mi van akkor, ha én érzelmes vagyok (szeretem a barátnőim ölelni meg ilyenek) de ők ezt utálják? Normális dolog? :S és 100% hogy nem vagyok Lezbikus!
tényleg normális! énis ölelgetek mniden barátnőmet/barátomat és sokszor sírom el magam néhány filmen!
szeritnem ez abszolút nem is 'gáz' :)
Én pl. nem szeretem, ha ölelgetnek.
17/L
Én is ilyen vagyok, és gyűlölöm magamban ezt... Hál' az égnek, kezdek róla leszokni.
16/L
málunk, ez úgy működik, hogy mindenki ölel mindenkit... De ne is foglalkozz vele... csak azt öleld aki szereti is... a többieket szard le ;-) 16/l
Ui:. én is ölelgetős vok :D
Én is ilyen típus vagyok, csak nálam még belejön az is, hogy nagyon rosszul tud esni, ha valaki nem ölel vissza...
Jah, és én a barátaimmal ien törődős vagyok, nem tudom elmagyarázni, de törődöm velük, szóvall ha valakinek bármi baja van, őszintén megvigasztalom.
Meg napjában képes vagyok többször is megölelni valakit, akit szeretek.
Meg még nagyon lelkizős is vagyok, ha kapok egy sértést, sokat gondolkozom rajta, vagy ha épp egy dicséretet olyan embertől, aki nekem is fontos, azon is agyalok.
Szóvall fura személyiség vagyok, de szerintem ez az ölelés dolog elég alap, ha meg valaki nem szereti, mondja meg, és nem ölelem meg. Kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!