Ennyire rossz ez a rajz?
Ezt írta rá valaki, kritikának: "jaj, nagyon aranyos lett, megyek, én is előkeresem az ovis rajzaimat."
Én Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás c. könyvével kezdtem. Nagyon jó. Ajánlom mindenkinek!
Ha kell teszek fel letöltő linket. Bár én könyvben vettem meg.
15.49-nek.Sajnos nem én írtam a könyvet:) Csak megvettem...
A neten sehol nem láttam pedig tényleg jó...Ha írsz privit,tudok képeket küldeni,hogy milyen könyvről van szó,hátha valahol meglátod te is..Én tegnap is láttam a könyvesboltban(Anglia)
Szia!
Nem olvastam az összes kommentet, szóval bocsi, ha valamit rosszul tudok/félreértek!
Szóval... a rajz szerintem jó lett, nekem csak az nem tetszik, hogy (ha jól értettem) egy másik rajzról ,,másoltad". Én a helyedben úgy tanulnék, hogy fotókat rajzolnék le. Mondjuk, ha egy farkast rajzolsz, akkor megfigyeled a testfelépítését, stb., hogy ne csak féyképről tudd. Ezenkívül ajánlom neked a deviantart.com oldalt. Rengeteg tutorialt találsz, mindenféléről, pl. szíezést, árnyékolást, stb. Ezek mondjuk föleg digitális grafikához vannak, de szerintem te is sokat tanulhatnál belőlük!
Itt egy példa: [link]
A rosszindulatú kritikával ne törődj(persze ne keverd az építő jellegűvel) , hidd el, jól rajzolsz:)
Szerintem szép, nekem igazán tetszik. :)
művészetis 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!