Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennyire rossz ez a rajz?

Ennyire rossz ez a rajz?

Figyelt kérdés

Ezt írta rá valaki, kritikának: "jaj, nagyon aranyos lett, megyek, én is előkeresem az ovis rajzaimat."

[link]

2009. okt. 14. 14:52
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Én Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás c. könyvével kezdtem. Nagyon jó. Ajánlom mindenkinek!

Ha kell teszek fel letöltő linket. Bár én könyvben vettem meg.

2009. okt. 14. 18:50
 22/31 anonim ***** válasza:
Szia4 Én írtam a könyvet..Aminek a címét is megadtam.Nekem rendes könyvben van meg...Ha jól emlékszem 25 fontért vettem:)(megérte nagyon) de még aznap feltettem a könyves polcra,és most is csak azért vettem le,hogy neked leírjam a címét!Nem tudom,hogy a neten fent van-e(szerintem nincs)
2009. okt. 14. 21:08
 23/31 anonim ***** válasza:
:) Megnevettettél, azt hittem, te vagy a KÖNYV írója :) Amúgy engem is érdekelne, ha látod valahol letölthetően szívesen vennék ilyen könyveket. Bármelyiket. Köszi.
2009. okt. 20. 15:49
 24/31 anonim ***** válasza:

15.49-nek.Sajnos nem én írtam a könyvet:) Csak megvettem...

A neten sehol nem láttam pedig tényleg jó...Ha írsz privit,tudok képeket küldeni,hogy milyen könyvről van szó,hátha valahol meglátod te is..Én tegnap is láttam a könyvesboltban(Anglia)

2009. okt. 20. 16:25
 25/31 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó lett
2009. okt. 27. 21:39
 26/31 anonim ***** válasza:
mármint a kép
2009. okt. 27. 21:40
 27/31 anonim ***** válasza:
No, tegnap én is láttam egy hasonlót a Libriben, egy vagyon, de szép könyv, meg jónak is tűnik. Talán majd egyszer :D A tesóm amúgy grafikus, és egymilliószor megígérte, hogy tanítani fog, de ez mindig elmaradt. Amúgy nincs fából a kezem, képről képet simán rajzolok, de én úgy szeretnék megtanulni, hogy modell alapján. Mondjuk ilyen váza, gömb, kúp, alma, körte szőlő típusú csendélet az okés, de egy arckép az már fogas kérdés :D Szokott hasonlítani, de hát nem egy hasonmás :) Azért köszi! :) (nevetős)
2009. okt. 27. 21:53
 28/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam az összes kommentet, szóval bocsi, ha valamit rosszul tudok/félreértek!

Szóval... a rajz szerintem jó lett, nekem csak az nem tetszik, hogy (ha jól értettem) egy másik rajzról ,,másoltad". Én a helyedben úgy tanulnék, hogy fotókat rajzolnék le. Mondjuk, ha egy farkast rajzolsz, akkor megfigyeled a testfelépítését, stb., hogy ne csak féyképről tudd. Ezenkívül ajánlom neked a deviantart.com oldalt. Rengeteg tutorialt találsz, mindenféléről, pl. szíezést, árnyékolást, stb. Ezek mondjuk föleg digitális grafikához vannak, de szerintem te is sokat tanulhatnál belőlük!

Itt egy példa: [link]

A rosszindulatú kritikával ne törődj(persze ne keverd az építő jellegűvel) , hidd el, jól rajzolsz:)

2009. nov. 22. 14:21
 29/31 anonim ***** válasza:

Szerintem szép, nekem igazán tetszik. :)

művészetis 19/L

2010. ápr. 29. 22:16
 30/31 anonim válasza:
Nekem is megnyitotta és azt hittem,hogy egy szines kis fa lesz,de NEM...szerintem szép lett..
2010. nov. 9. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!