Ennyire rossz ez a rajz?
Ezt írta rá valaki, kritikának: "jaj, nagyon aranyos lett, megyek, én is előkeresem az ovis rajzaimat."
Szia! A farkas rajzot csináltad?(csak a másodikat nyitja meg nekem)..Én nem vagyok rajztanár,és nem is értek igazán a rajzolás művészetéhez.Én ha egy festmény,vagy rajzot nézek,azt csak a saját szemszögemből értékelem...
A te rajzodra sem fogom azt írni,hogy így kéne vagy úgy kéne,mert fogalmam sincs hogy kéne rajzolni,festeni.
De a saját szemszögemből annyit mondhatok hogy:"Bárcsak tudnék én is így rajzolni!!!" Nekem tetszik..Én látom a farkas kisugárzását,erejét,méltóságát..(lehet,hogy te ezt nem is rajzoltad bele,de én így látom mint laikus néző)
Ha ennyire jól tudsz rajzolni,akkor ne hagyd abba...tanulj,gyakorolj..Neked érdemes!Ha nem is leszel egy Leonardo Da Vinci még lehet belőled egy nagyon jó tetoválós:) Sok sikert
Köszi!
Tetoválós nem akarok lenni. Inkább marad csak hobbi.
Képről csináltam. Még csak azokról rajzolok.
Köszönöm a válaszokat.
A rajzolást meglehet könyvekből jobban tanulni?
Van nagyon sok angol nyelvű rajkönyvem a gépen. Bár angolul csak egy kicsit tudok, de mennyire lehet komolyabb szintet elsajátítani csak könyvekből?
15.16-os vagyok.Nekem van egy angol könyvem ami teljesen az elejétől megtanít rajzolni..Szinte minden benne van..A vonalazás,satírozás,csendélet rajzolása,árnyékolás,az emberi test,tájkép rajz,és a végén az arc rajzolása is..Nagyon jó,és sokat tanulhatnál belőle( minden egyes rajznál van minta is)Mivel írtam,hogy én nagyon laikus vagyok(pocsékul rajzolok),de így is merem ajánlani neked. A címe:
THE COMPLETE Fundamentals of DARWING
(STILL LIFE*FIGURE DARWIG*LANDSCAPES*PORTRAITS)
Az író: Barrington Barber..
Sok sikert
héé ez egyáltalán nem rossz
csak kicsit oda kell figyelni hogy mit hova raksz
több képet megnézni arról amit akarsz rajzolni, videókat, hogy különböző helyzetekben milyen 'pózai' vannak
youtube.on van egy csomó drawing tutorial.
nekem csak a feje kicsit fura, mármint az állása
ha sokat gyakorolsz lesz ez jobb is
Bármit megtennék azért, hogy így tudjak rajzolni. :)
Nálam még mindig a pálcikaember a módi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!