Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennyire rossz ez a rajz?

Ennyire rossz ez a rajz?

Figyelt kérdés

Ezt írta rá valaki, kritikának: "jaj, nagyon aranyos lett, megyek, én is előkeresem az ovis rajzaimat."

[link]

2009. okt. 14. 14:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg szörnyű!

Viccen kívül: nem nyitja meg a linket.

2009. okt. 14. 14:54
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se.

Itt tölt egy "fél órát", aztán kiírja, hogy nem tudja megjeleníteni a weblapot.

2009. okt. 14. 14:56
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Sztem szép :) Nekem megnyitotta :D Én leragadtam a pálcikaembereknél XD
2009. okt. 14. 15:06
 4/31 A kérdező kommentje:

Nekem megnyitja.

Akkor itt a link, ahova felraktam:

[link]

2009. okt. 14. 15:07
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

nekem megnyitotta.

látszik rajta, hogy szívesen rajzolsz. Az is látszik rajta, hogy nem tanultál soha rajzolni, csak hobbi. De a fejlődés lehetősége benne van. Érdemes lenne tanárhoz járnod, ha szereted csinálni. csak így tovább!

2009. okt. 14. 15:08
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem nyitja meg, azt írja ki, hogy probléma az oldal betöltése közben. Megpróbálom ie-vel is, hátha...
2009. okt. 14. 15:08
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Na, megnyitotta.

A háttér nem egy húú de élethű, de gondolom nem ezen volt a hangsúly.

Kicsit a testtarása fura lett.(de amúgy tudom, hogy képzelted el)

Az árnyékolás jó lett, szerintem.

Én úgy gondolom, hogy összességében ez egy elég jól sikerült grafika.

De ez a korodtól is függ.:)

2009. okt. 14. 15:10
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lett, tényleg érdemes lenne tanárhoz járnod.
2009. okt. 14. 15:13
 9/31 A kérdező kommentje:

Szeretem csinálni, és szeretnék komlyabban foglalkozni a rajzolással, de egyelőre tényleg csak hobbi marad.

Könyvekből tanulom. A lényeg, hogy én meg vagyok elégedve magammal. 16 vagyok, és 1 évig egyáltalán nem rajzoltam, mert iskolában sem volt rajz. Most van idén, meg előtte is volt, de inkább csak műv.töri. 2-3 hónapja rajzolok renszeresen.

2009. okt. 14. 15:13
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésem az, hogy miről rajzoltad? Ha egy fotóról, akkor valóban látszik, hogy van kézügyességed, bár a szeménél van, ami nem stimmel. Ha rajzról, akkor nem nagy teljesítmény. Aki kiírta ezt az ovis dolgot, biztosan jó poénnak tartja, ha tud rajzolni, akkor megtehetné, hogy elmondja szerinte mi nem oké, ha nem tud, akkor ne állítsa, hogy ő oviban rajzolt így. Szerintem ilyen névtelen kritikáktól ne kedvetlenedj el! Rajzolj sokat és lehetőleg kerüld a csalós másolást, mert attól nem fejlődsz. Tudom, hogy farkassal ez némi gondot okozna, de mással megtehetnéd, hogy valódi modellel gyakorolsz, nem képről képet csinálsz, mert az "csak" utánzás.
2009. okt. 14. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!