Hogy indultatok el Pestre?
Azok akik régen felköltöztek Pestre elmesélnék, hogyan tették..Fontolgatom, mert nincs munka a környéken..Mondták h menjek koleszba mert olcsó a szállás..Nem tudom..Nehéz elindulni..Jó lenne ha leírnátok a tapasztalataitokat..
köszönöm
Nálunk édesapám költözött Pestre. Hétvégente mindig itthon van, de kénytelen volt elmenni, mert semmi munkalehetőség nincs a közelben. A család leült, és megbeszéltük, hogy akkor ez lesz a következő lépés. Miután megkapta a munkát amire jelentkezett, elkezdett albérletet keresni. Találtunk egy bútorozottat. Ezután a szükséges dolgokat felvittük vele... Heti ruha, alapvető tisztálkodási eszközök, takarító eszközök, evőeszköz, tányér, bögre, ágynemű stb stb... Így kezdte, aztán most már saját bútorokkal lakik egy másik, sokkal szebb lakásban.
Én idén érettségizem, utána Pestre szeretnék menni tovább tanulni, azt hiszem így a legegyszerűbb megindulni, hisz ott az iskola, kénytelen vagyok ott lakni...
Nem tudom hogy tanulni is szeretnél e vagy kifejezetten csak dolgozni, de ha utóbbi akkor kollégiumot, munkásszállót nem biztos hogy igénybe venném.
csak dolgozni, mert gyöngyösre járok levelezőre...
Nem tudom hogy lesz...de végső megoldás...Pest..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!