Punk ismerősöm nem merészkedik Pestre a skinek miatt, mi történhet? Lent folytatom.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy punk haverom,2 órányira lakik BP-től kb,fel kéne mennie,de nem akarja bevállalni skinheadek miatt,szerintem fél,hogy esetleg belekötnek skinheadek.Valakinek van tapasztalata ? Kötöttek már bele valamelyikőtökbe ?
2010. dec. 19. 22:22
1/5 szamóca. válasza:
kemény lehet akedves punk ismerősöd:D
nem tudom én elég sok punkot ismertem pest környékén, voltak balhék persze, de ennek semmi köze pest közig. határához:D
2/5 anonim válasza:
Félhet is, mert Pesten minden bokorba' egy-egy szkinhed. A nóta is ezt mondja. :P
3/5 anonim válasza:
Hát ha egyedül mászkál gázos helyeken megverhetik.
De ha kerüli a náci kocsmákat, meg a gettókat akkor nem lesz baja. Pesten elég sok csodabogár mászkál, öket se b@ sztatják.
Ha félsz azt ku rvára megérzik, viszont ha bedugod a füledbe a zenét vagy dumálsz a havaeroddal akkor max a rendőr fog igazoltatni. Az is csak a lepusztultnak tűnsz.
4/5 böiler válasza:
Nappal nem hiszem, hogy paráznia kell. Este viszont egy neccesebb környék, az érdekes lehet. Mondjuk én jobban tartanék a cigóktól, skinek csak egyszer vertek meg Pesten. Kispesten. Szóval nem hiszem, hogy olyan nagy balhé lenne belőle, ha felmerészkedne az ifjú. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!